play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Otvorenje izložbe slika Likovne udruge Ama Artem iz Zagreba simboličnog naziva “Ulične svjetiljke”

U utorak, 01. kolovoza  u 19 sati u prostorima Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ je otvorenje izložbe slika Likovne udruge Ama Artem iz Zagreba simboličnog naziva “Ulične svjetiljke”.

Ulične svjetiljke prvi je hrvatski ulični časopis o beskućništvu i srodnim društvenim temama pokrenut 2008. godine.

Istog naziva je i projekt Likovne udruge Ana Artem iz Zagreba zamišljen tako da svatko bude neka vrsta svjetiljke koja ukazuje, osvjetljuje neki problem ili nešto dobro u društvu.

“Prikazujući životne priče senzibiliziraju nas za teme o siromaštvu i socijalnoj isključivosti. Pozvani smo da se pridružimo, zaboravimo na vrijeme i prepustimo se osjećajima koji će nas oplemeniti, otvoriti prema životnoj stvarnosti i prema teškim životnim sudbinama.” (iz predgovora Vladimire Bošnjak)

Na izložbi se predstavlja 12 slikara iz udruge s ukupno 28 likovnih ostvarenja. U glazbenom dijelu programa nastupa Dora Kopjar na violini.

Izložba ostaje otvorena do kraja kolovoza.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Varaždin

    Provedeno javno otvaranje ponuda za zbrinjavanje bala u Brezju, slijedi ishođenje suglasnosti za kredit

    U roku za dostavu ponuda u provedenom otvorenom postupku javne nabave velike vrijednosti za Sanaciju zatvorenog odlagališta neopasnog otpada na lokaciji Gospodarska zona Brezje, Grad Varaždin, nakon današnjeg otvaranja ponuda utvrđeno je da je zaprimljena jedna ponuda Zajednice ponuditelja: CE-ZA-R d.o.o., HIS d.o.o., a cijena ponude iznosi 216.726.968,75 kn (s PDV-om). Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj istaknuo je kako se nada će se ovim završiti dugogodišnja saga koja […]

    today23/11/2022 50

    0%