play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Delegacija Narodne stranke – Reformisti položila je vijenac na grobu Savke Dabčević-Kučar

Delegacija Narodne stranke – Reformisti položila je vijenac na grobu Savke Dabčević-Kučar na zagrebačkom groblju Mirogoj u povodu godišnjice njezine smrti.

Uz potpredsjednicu Reformista i saborsku zastupnicu Nataliju Martinčević, događanju su nazočili i potpredsjednici Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije –  načelnik Općine Martijanec Branimir Nađ i županijski vijećnik Željko Bedeković te član predsjedništva zagrebačke organizacije Reformista Ivica Kršilović.

“Savka Dabčević-Kučar jedna je od najvećih ličnosti moderne hrvatske politike. Žena i političarka širokog znanja i područja interesa. Svojim je djelovanjem uvijek potvrđivala kako je politika bez etičkih i moralnih vrijednosti bezvrijedna politika i obzirom na svoje moralne vrijednosti nikad se nije i ne bi se slagala s političkim populizmom s kakvim se danas sve više srećemo.  Na temeljima takvih uvjerenja nastala je i Narodna stranka – Reformisti i  takve ćemo vrijednosti nastaviti slijediti i ubuduće” naglasila je Martinčević.

 

 

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Kultura

    U Lepoglavi je završio program 27. Međunarodnog festivala čipke

    I posljednjeg festivalskog dana ovogodišnjeg festivala u Lepoglavi je bilo vrlo živo. Posjetitelji su razgledali izložbe čipki u pavlinskom samostanu te izloške na sajmu tradicijskog rukotvorstva na dvorištu uz lepoglavsku crkvu, u kojoj je služena misa za sudionike ovogodišnjeg festivala na kojem su izlagale čipkarice iz osam europskih zemalja. Poslijepodnevni program je započeo godišnjim koncertom Limene glazbe Lepoglava s kojom je nastupio i Puhači orkestar Alples iz slovenske općine Železniki […]

    today18/09/2023 47

    0%