play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Male i velike maškare prošetale općinom Maruševec

Male maruševečke maškare iz Dječjeg vrtića Čarolija uspjele su dočarati djelić fašničkog ugođaja u Općini Maruševec.

Odgojne skupine Ježići, Žabice i Lavići maskirani u Betmene, kuhare i žabe veselo i prpošno prošetale su općinom i počastile općinsku upravu prigodnim fašničkim pjesmicama, dok ih je načelnik Mario Klapša sa suradnicama obradovao slatkišima.

Osim najmlađih, općinom su prošetale i nešto starije maškare, čije povorke prošlog vikenda nisu spriječili ni kiša ni snijeg.

U organizaciji KUD-a Klaruš, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donje Ladanje i Mjesnog odbora 3, upriličen je Ladanjski fašnik sa tradicionalnom Čilom Gumilom i svatima, prolazeći ulicama naselja Donje Ladanje.

Veseli defile Štrumpfova kroz naselje Jurketinec upriličile su pak članice Udruge žena Jurketinec.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Počinju radovi na rekonstrukciji sjevernog dijela nogostupa u ulici Hrvatskih pavlina u Lepoglavi

    Tijekom lipnja ove godine započet će radovi na rekonstrukciji sjevernog dijela nogostupa u ulici Hrvatskih pavlina u dužini nešto većoj 300 metara. Skori početak radova najavljen je prigodom potpisivanja ugovora o izvođenju radova. Ispred Grada Lepoglave, s direktorom tvrtke TTG iz Donje Višnjice Tomicom Zgrebecom, odabranom za izvođenje navedenih radova, i u nazočnosti predsjednice Mjesnog odbora Lepoglava Marije Ribić, potpisao gradonačelnik Marijan Škvarić. Radovi su vrijedni 796.326 kuna i dio […]

    today06/06/2022 119

    0%