play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Grad na Dravi čestita gradu na Dravi

Proteklih smo dana svjedočili nevjerojatnoj strasti i pozitivnoj energiji koja se stvorila oko izbora najljepšeg adventskog festivala u Hrvatskoj. Pobijedio je Advent u Osijeku i Varaždin tom krasnom gradu s kojim ga, osim veoma uspješnih adventskih manifestacija povezuje prije svega rijeka Drava, iskreno i najtoplije čestita.

Iznimno nam je drago da su kontinentalni turizam i manifestacije koje u mnogim destinacijama čine njegovu okosnicu, tako snažno iskoračili, odjeknuli u javnosti i oko jednog medijskog natjecanja okupili tako brojnu publiku podržavatelja. To je dobro i važno za sve nas i to, na neki način, predstavlja zajednički uspjeh.

Turistička zajednica grada Varaždina pritom teško pronalazi riječi kojima bi pokazala razmjere svoje zahvalnosti svima onima koji su lajkom, komentarom, dijeljenjem ili izravno s nama u kontaktu, pružili podršku Adventu u Varaždinu te ga, zato što ga takvim smatraju, htjeli potvrditi kao najljepšeg u Hrvatskoj – Adventom kakav treba biti.

Tih gotovo 26 tisuća lajkova, koje je varaždinskih Advent prikupio u tako kratkom roku, pokazuju na koliku ljubav Varaždin može računati i koliko je Varaždinkama, Varaždincima, ali i svima koji su u našem gradu uživali, stalo do njega. Hvala svima na klikovima i riječima podrške. Hvala svima na urnebesnoj vožnji i nadmetanju koje ste nam omogućili. Hvala svima koji su se na bilo koji način aktivno uključili u ovo natjecanje: Gradu Varaždinu, djelatnicima Turističke zajednice, našim partnerima i suradnicima. I na kraju, hvala Osijeku! Čestitamo našim prijateljima s Drave na sjajnom Adventu i svim glasovima koje su osvojili. Čestitamo i ostalim destinacijama na njihovim uspješnim manifestacijama. Želimo svima puno sreće i turističkog uspjeha u 2022. godini jer, ako je strast koja se pokazala ovim natjecanjem, nekakav predznak– ona će biti zaista dobra i uspješna!” – poručuju iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Varaždin

    Prihvaćen proračun Grada Varaždina za 2022. godinu

    U petak se u Velikoj koncertnoj dvorani održala 7. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina na kojoj je nazočilo 19 vijećnika. Izostanak je opravdao vijećnik Davor Patafta. Na samom početku sjednice, nakon podnošenja izvješća Mandatne komisije nova vijećnica Gradskog vijeća Lidija Mačer (SDP), koja je zamijenila dosadašnjeg člana Brunu Istera (SDP), položila je svečanu prisegu pred prisutnim članovima vijeća. Pitanja na Aktualnom satu postavili su Hrvoje Petrić, Damir Laljek, Silvija Cupar, […]

    today11/12/2021 85

    0%