play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Odlični kajakaši KKK Varteks

Kajakaši varaždinskog Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na Prvenstvu Republike Hrvatske u kajak kanu spustu i spust-sprintu za seniore koje se održalo na rijeci Savi kod Zagreba. Nastupila je 51 posada iz 5 hrvatskih klubova.

U sprintu na stazi dužine 600m u kajaku jednosjedu (K-1) pobijedio je Nikola Novosel i postao prvak države. Damian Kukec plasirao se na 7. mjesto,  Matija Fic bio je 8. a Jan Petrić 11.

U spustu na stazi dužine 3 kilometra u kajaku jednosjedu Nikola Novosel bio je drugi, Jan Petrić bio je 6.,  a Matija Fic plasirao se na 7. mjesto.

Ekipne vožnje održane su u spust-sprintu te je u disciplini 3xK-1 posada u sastavu Nikola Novosel, Damian Kukec i Matija Fic osvojila drugo mjesto.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Varaždin

    Održana se 2. sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Varaždina

    Uz gradonačelnika Nevena Bosilja i zamjenika gradonačelnika Miroslava Markovića, sjednici su nazočili Zdravka Grđan, predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina, Vladimir Cecelja, ovlašten za obavljanje poslova načelnika Policijske postaje Varaždin, Dejan Piskač, načelnik Postaje prometne policije Varaždin, Zdravko Pintarić, predsjednik Županijskog suda u Varaždinu, Karmela Sotošek predsjednica Prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu, Ivica Labaš, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina, Mario Stančić, predsjednik Kolegija ravnatelja osnovnih škola Varaždin, Jelena Toth, […]

    today14/04/2022 153

    0%