play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Gradska organizacija NS Reformisti Lepoglava održala izbornu skupštinu

U prostorijama TKIC-a u Lepoglavi održana je izborna skupština Gradske organizacije Reformista Lepoglava na kojoj su bili prisutni predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI Radimir Čačić, saborska zastupnica, potpredsjednica stranke i predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević. Izabran je novi predsjednik Gradske organizacije Reformista Lepoglava Vjeran Ježek, potpredsjednici Jelena Zidar i Kruno Ježek te osam članova Potpredsjedništva i tri člana Nadzornog odbora.

Reformisti pozivaju sve simpatizere NS-Reformisti Lepoglava da se aktivno uključe u programe koji su već prepoznati i na Gradskom vijeću. Zalagat ćemo se ubuduće za daljnji razvoj grada Lepoglave i njezinih građana u socijalnom, ekonomskom i kulturološkom kontekstu.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Objavljena Lista prvenstva za podnošenje zahtjeva za kupnju POS stana u Lepoglavi

    Na službenoj internetskoj stranici Grada Lepoglave objavljena je Lista prvenstva za podnošenje zahtjeva za kupnju stana prema Programu društveno poticane stanogradnje na području Grada Lepoglave. Nastavak je to do sada provedenih aktivnosti u okviru projekta kojeg Grad Lepoglava, s ciljem izgradnje POS stanova, provodi u suradnji s Agencijom za pravni promet i poslovanje nekretninama. Na listi se nalazi 16 kandidata koji su, po upućenom pozivu, iskazali interes za kupnju stana […]

    today04/10/2021 54

    0%