play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Tjedan smijeha u Lepoglavi

Večer 11. lipnja na igralištu u gradskom parku pored Doma kulture u Lepoglavi odzvanjala je smijehom.

Razlog tome bila je predstava Imovina Kerekesh teatra kojom je glumačka postava u sastavu Jan Kerekeš, Mirna Medaković Stepinac, Zoran Pribičević i Matko Knešaurek, rješavajući zavrzlamu oko nasljedstva, do suza nasmijala publiku koja se po prvi puta nakon ublažavanja epidemioloških mjera u većem broju okupila na nekom od javnih događanja u Lepoglavi.

Predstava Imovina u Lepoglavi je odigrana u okviru 12. Tjedna smijeha Kerekesh teatra, a u organizaciji Turističko kulturno informativnog centra i uz financijsku potporu Grada Lepoglave kojem je ispred organizatora 12. Tjedna smijeha dodijeljena zahvalnica za suradnju koju je, po završetku predstave, primio gradonačelnik Marijan Škvarić.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    U Petrijanecu uređeno parkiralište kraj groblja završen još jedan EU projekt

    Groblje u Petrijancu koje pokriva oko 1200 grobnih mjesta, održava ga općinska tvrtka Priroda d.o.o. a na njegovom uređenju radi se sustavno tijekom cijele godine. Spomenuta tvrtka u općinskom vlasništvu vrši i ukope pokojnika. Nedavno su završeni i radovi na uređenju parkirališta, jer postojeće nije bilo uređeno i asfaltirano. Ukupno je izgrađeno 47 okomitih parkirališnih mjesta, od kojih su dva za osobe s invaliditetom i pet rezerviranih mjesta za svećenika […]

    today02/11/2023 31

    0%