play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

60-tak djevojčica i dječaka svakodnevno se zabavlja na 8. Zimskom sportskom višeboju

 

U punom je zamahu 8. izdanje Zimskog sportskog višeboja, u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

 

Nakon iznimno uspješnog Ljetnog višeboja, na red je stigao i Zimski, pa će se tako 60-tak djevojčica i dječaka gradskih osnovnih škola svakodnevno zabavljati uz stručno vođene treninge.

 

Dječaci i djevojčice imaju prilike uvježbati tehničke i taktičke elemente iz rukometa, odbojke, nogometa, borilačkih sportova, plesa, badmintona te crossfita za djecu, dok im treninge vode kineziolozi, članovi Udruge kineziologa grada Varaždina i Varaždinske županije te trenerice Sportskog plesnog kluba Valcer.

 

Djeca su imala priliku okušati se i u disc golfu koji su im približili članovi Disc golf kluba Lagoda, dok su im članovi Taekwondo kluba Varaždin prezentirali taekwondo.

 

Kako je istaknula voditeljica za sport i razvojne programe ZSUGV-a, Anica Sitar, polaznike i ovoga puta, pretposljednjeg dana Višeboja, očekuje dodjela zasluženih diploma i majica. Šećer na kraju stiže posljednji dan, u petak i to u obliku izleta na Plitvička jezera.

 

– Želimo pokazati da je sport zabavan i naučiti djecu da bi trebala uživati u njemu, a između ostalog, na taj način uzmu i mali predah od škole i druže se sa svojim vršnjacima, sa svojim prijateljima. Naravno, neće sva djeca postati vrhunski sportaši, no kroz sport rade na sebi i na taj način imaju priliku razviti jedan vrijedan sklop vještina koje će im biti potrebne i kasnije u životu – rekla je Sitar.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Poticanje poduzetništva u Općini Vinica

  Na održanom sastanku s poduzetnicima, obrtnicima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima s područja Općine Vinica, razgovaralo se o poboljšanju poduzetničke i turističke infrastrukture uključivanjem poduzetnika te o njihovom razvoju i mogućnostima sufinanciranja. Uvodnu riječ održao je načelnik Općine Vinica Branimir Štimec zahvalivši se na iskazanom interesu. Iznio je stvarno stanje poduzetništva u općini te predložio povezivanje poduzetnika i uzajamno pomaganje.   Raspravljalo se o problemima s kojima se svakodnevno susreću kao […]

  today23/12/2021 82

  0%