play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

4. ”Strmske seoske igre”

U organizaciji Mjesnog odbora Strmec Podravski, DVD-a Strmec Podravski i Općine Petrijanec, krajem srpnja su održane 4. ”Strmske seoske igre” na sportskom igralištu ”Gašparnjak”.

Sudjelovalo je 8 ekipa koje su se natjecale u 5 različitih disciplina: mali nogomet, odbojka na pijesku, vožnja ljudskih tački, potezanje užeta i za kraj štafetno ispijanje je piva. Najviše bodova skupila je ekipa ”Linije’, zatim ”Vatrogasci” i poslije njih ekipa ”Monaco”.

Djeca su se mogli zabaviti na popularnom napuhancu i dječjem igralištu, a za sve posjetitelje osigurana su bezalkoholna pića zahvaljujući mnogobrojnim sponzorima kako s područja općine Petrijanec, tako i iz susjednih mjesta. Osim sponzorima koji su nam pomogli financijski i robno, zahvaljujemo i svima koji su pomogli kod organizacije, pripremi hrane, posudbi opreme i prijevozu.

Igre okupljaju staro i mlado uz velik odaziv djece sa roditeljima koji su željno iščekivali sam početak natjecanja. Uz zabavu, smijeh i veselje sav višak energije koje nisu potrošili na igrama djeca su usmjerili su na atraktivnog napuhanca koji je bili pripremljeni za svu prisutnu djecu. Uz lijepo vrijeme i zabavu igre su uspješno odigrane na veselje svih mještana, a posebno naših najmlađih zbog kojih će se tradicija nastaviti uz još više novih događanja i zabave – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    U Varaždinskoj županiji osam novih slučajeva zaraze koronavirusom

    Nakon što su testirane 233 osobe, u Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno osam novih slučajeva zaraze koronavirusom. Oporavilo se deset osoba i broj aktivnih slučajeva je 65. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je deset pacijenata. Broj novih slučajeva zaraze u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 43, a 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 72. „Vidljiv je porast novooboljelih koji je očekivan s obzirom na uzlazni trend obolijevanja u cijeloj […]

    today31/08/2021 37

    0%