play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nova grupa trnovečkih osnovnoškolaca završila školu plivanja

Gradskim bazenima u Varaždinu ovih su dana ponovo odjekivali dječja vika i smijeh – nova grupa mališana iz općine Trnovec Bartolovečki učila je i naučila plivati.

Riječ je o novoj generaciji učenika 4. razreda Osnovne škole Trnovec, njih 36 te 18 učenika Osnovne škole Šemovec koji su uz vodstvo stručnih trenera uspješno završili petodnevnu školu plivanja. Podršku im je pružila i na uspjehu čestitala načelnica Verica Vitković.
Jako je važno da djeca pohađaju ovakve aktivnosti, njima je to prije svega zanimljivo i zabavno, ali i iznimno korisno. Raduje me što su svi uspješno savladali ovaj program i neizmjerno smo zbog toga zahvalni svim trenerima. Djeci čestitam što su završila školu plivanja, ali njihov me uspjeh i ne čudi, budući da su svi vrlo marljivi i inače se bave sportom – rekla je načelnica.

Podsjetila je koliko je važno da se djeca druže i da budu što aktivnija u svoje slobodno vrijeme.
Današnja moderna tehnologija im odvlači pažnju, ali ovo je naš način da ih potičemo da što više borave u prirodi, da se zajedno igraju, da se bave sportom, a ne da samo sjede pred računalima – kazala je načelnica Vitković.

Školu plivanja, kao i prijevoz za osnovnoškolce, iz svog je proračuna i ove godine financirala Općina Trnovec Bartolovečki.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Pronađeno tijelo 28-godišnje ženske osobe

  U subotu, 13. ožujka oko 17 sati, u štaglju u Optujskoj ulici u Varaždinu, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u petak, 12. ožujka. Smrt je konstatirao liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Tijelo nesretne žene prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnici Varaždin gdje će se temeljem naloga mrtvozornice, obaviti obdukcija.

  today15/03/2021 80

  0%