play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinu u teglama uzgajao marihuanu, sve dragovoljno predao policiji

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske pretražili su temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, kuću u okolici Varaždina, kojom se koristi 35-godišnjak. Navedeni im je prije pretrage dragovoljno predao 7 stabljika nalik na stabljike biljke marihuane u teglama, visina od 100 do 125 cm.

Također je pronađeno 3.5 grama sušene biljne materije nalik na drogu marihuanu, više kutija i epruveta sa sadržajem sjemenki biljke indijske konoplje, medicinske škare, električni tajmeri, gnojivo za pospješivanje rasta, poboljšivači tla i drugo. Navedeni je uhićen te će se po dovršenom kriminalističkom istraživanju predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Sport

    Gradonačelnik održao prijem za državnog prvaka Enesa Garibovića

    Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici primio karatistu Enesa Garibovića povodom osvajanja odličja na nedavno održanom državnom prvenstvu u karateu. Garibović je po 6. puta osvojio titulu seniorskog prvaka Hrvatske. Također je osvojio i prestižan turnir Grand Prix Sarajevo na kojem se natjecao uz ponajbolje karatiste Europe, sve redom osvajače europskih, svjetskih i olimpijskih odličja. „Zadovoljan sam rezultatima kojima je započela ova godina. Uz […]

    today11/04/2022 110

    0%