play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

20 godina Ivanečkog kluba kolekcionara

Uz 20. godišnjicu djelovanja Ivanečkog kluba kolekcionara u Muzeju planinarstva u Ivancu otvara se prigodna izložba. Riječ je o retrospektivnoj izložbi koja obuhvaća sva izdanja Ivanečke škrinjice, dopisnice, razglednice, dokumente iz povijesti djelovanja Kluba, popratne fotografije, deplijane sa svih održanih izložbi, te kolekcionarske predmete.

Otvorenje izložbe je u petak, 26. svibnja u 18 sati. Osim na sam dan otvorenja, izložba se može razgledati i u subotu, 27. svibnja od 9 do 17 sati kada će kolekcionari posjetiteljima dati sve informacije o izlošcima, te o radu i djelovanju Kluba.

Izložba je u Muzeju planinarstva u Ivancu, uz najavu, otvorena za razgled sve do 30. lipnja.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Varaždinskoj županiji osam novih slučajeva zaraze koronavirusom

  Nakon što su testirane 233 osobe, u Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno osam novih slučajeva zaraze koronavirusom. Oporavilo se deset osoba i broj aktivnih slučajeva je 65. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je deset pacijenata. Broj novih slučajeva zaraze u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 43, a 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 72. „Vidljiv je porast novooboljelih koji je očekivan s obzirom na uzlazni trend obolijevanja u cijeloj […]

  today31/08/2021 34

  0%