play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

19. Fontana Blues Festival

Fontana Blues Festival održat će se i ove godine i to po 19. put, u Varaždinu na Kazališnom trgu pored HNK u Varaždinu. 19. Fontana Blues Festival započinje danas, 06. kolovoza, u 20:30 sati nastupom benda Southern Crowd koji će u Varaždin donijeti dašak Allman Brothersa i Lynyrd Skynyrda, a nakon njih publici će se predstaviti i zagrebački bend Nothing Toulouse.
Subota započinje posebnim iznenađenjem, nastupom osnivača Fontana Blues Festivala, Eugenom Schaffhauserom i Dubravkom Grozdekom (Cream Too) i to u unplugged verziji u 20 sati, a nakon njih publiku će rasplesati domaće snage – The Fakin’ Lajsne. Završetak druge večeri 19. Fontana Blues Festivala donosi nam Vedran Božić & Rock Masters + gosti koji će zasvirati Planet Hendrix i Planet Cream.
Ulaz na koncerte se ne naplaćuje.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Otpravnik poslova američkog veleposlanstva u Hrvatskoj primio gradonačelnik Grada Varaždina

  Otpravnika poslova veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Marka Lewisa Fleminga danas, u srijedu 15. studenoga 2023. u sjedištu varaždinske gradske uprave u palači Patačić na Franjevačkom trgu primio je gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj. Uz najviše rangiranog diplomatu američkog veleposlanstva bile su i njegove suradnice Claire Therese Bea, druga tajnica i konzulica te Erica Samona King, ataše za kulturu. Uz gradonačelnika Varaždina u razgovoru su sudjelovale […]

  today15/11/2023 56

  0%