play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Udruga Tilia Nova ponovno provodi kreativne radionice namijenjene djeci

Udruga Tilia Nova, uz financijsku podršku Općine Petrijanec, od 2. prosinca ponovno provodi kreativne radionice namijenjene djeci. Kroz ručni rad i upotrebu različitih materijala, najčešće prirodnih i recikliranih, djeca provode svoje slobodno vrijeme kreativno se izražavajući. Osim samih radova djeca se neposredno uče i timskom radu, empatiji te uvažavanju različitosti. Glazba je neizostavna u radu, a isto tako i veselje i smijeh.

Radionice će se odvijati svaki četvrtak i subotu do 18. prosinca, a nastavljamo dalje već u siječnju 2022. Voditelj programa je Danijela Mikulek, članica Udruge Tilia Nova, a prema potrebi priključuju se i drugi članovi Udruge, ovisno o tehnici koju s djecom rade. U ovom ciklusu radionica fokusirani su na kaširanje, decoupage te origami. Osim kreativnih radionica, Udruga Tilia Nova, u subotu 11. srpnja, organizirala je i dječju lutkarsku predstavu Uspavanka za Bellu u izvedbi Umjetničke organizacije Gllugl. Djeca su imala priliku uživati i veseliti se sa mnogobrojnim likovima lutkama, te posvjedočiti kako su psi iznimno odani i puni ljubavi prema svojim vlasnicima, ali i naučiti kako se pravilno odnositi prema životinjama. Bilo je tu mnogo pouka, a šezdesetak posjetitelja otišlo je nasmijano svojim kućama. Predstava je organizirana uz financijsku podršku Općine Petrijanec u sklopu programa Građanski glasno, kulturno jasno!. U samu organizaciju bila je uključena i Osnovna škola Petrijanec, te Dječji vrtić Bambi Petrijanec.

Ovakve aktivnosti se planiraju kroz Udrugu i u 2022. godini, a sve s ciljem iskorištavanja prostornih i materijalnih kapaciteta koje Općina Petrijanec posjeduje kako bi društveni domovi ponovno postali centri kulture i razmjene znanja, ali i prostori kakvi u osnovi i jesu, javni i
dostupni svima.

Ako se želite priključiti ili upisati dijete na radionice možete nam se javiti na Facebook stranicu: Tilia Nova, Udruga za pomoć lokalnoj zajednici https://www.facebook.com/Tilia-Nova-Udruga-za-pomo%C4%87-lokalnoj-zajednici-103711844843527ili direktno voditeljici radionica na broj telefona: 095 8574966 – Danijela Mikulek.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U okviru programa Dana Općine organizirani edukacija o prevenciji dijabetesa i mjerenje šećera u krvi

  Jedan od programa u okviru obilježavanja Dana Općine Trnovec Bartolovečki bila je i edukacija o prevenciji dijabetese, a tom je prilikom u petak sudionicima predavanja mjeren šećer. Akciji i edukaciji prisustvovala je i Ana Bramović, koja je istaknula da je jako zadovoljna s akcijom koju je organizirala Općina te da je čula mnoge korisne informacije koje su je zanimale." Šećer provjeravam stalno, svaki mjesec, kao i kolesterol svaka tri mjeseca"  […]

  today20/04/2024 3

  0%