play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Župan Stričak zahvalio Jasni Jakovljević dosadašnjoj intendantici HNK u Varaždinu

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak primio je danas mr.sc. Jasnu Jakovljević, dosadašnju intendanticu HNK u Varaždinu koja s današnjim danom prepušta svoje mjesto novoizabranoj intendantici Senki Bulić, a ona postaje savjetnica za kulturu varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja.

Župan Stričak joj se pritom zahvalio na izuzetnoj suradnji između Županije i HNK, pohvalio je njezin trud i angažman u obnovi samog kazališta te je istaknuo kako je za vrijeme njenog upravljanja varaždinsko kazalište dobilo nacionalni status. „Također koristim priliku da čestitam gospođi Jakovljević, ali i svim djelatnicima HNK na svim osvojenim nagradama koje je kazalište dobivalo u njenom mandatu te se nadam kako će i nadalje varaždinsko kazalište biti na ponos svima nama” – rekao je župan te joj poželio puno zdravlja i osobnog zadovoljstva.

Zahvalivši se na prijemu dosadašnja intendantica mr.sc. Jasna Jakovljević je naznačila kako je Varaždinska županija uvijek svesrdno pomagala HNK u Varaždinu te je naglasila kako je župan pomagao rad kazališta još kada je bio saborski zastupnik.

Prijemu su nazočili i privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Mladen Jakopović te pomoćnik pročelnice Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Tomislav Pajtlar.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Varaždinu otvoren poseban punkt za procjepljivanje građana

  Danas je u jutarnjim satima u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu otvoren poseban punkt za procjepljivanje građana protiv bolesti COVID-19. To je inače prvi od punktova koje će Varaždinska županija organizirati s ciljem što bržeg, transparentnijeg i dostupnijeg procjepljivanja. Treba naglasiti kako punkt u Gospodarskoj školi nije otvorenog tipa, već na cijepljenje mogu doći samo one osobe koje su pozvane na cijepljenje. Organizaciju i tijek cijepljenja došli su vidjeti […]

  today09/04/2021 86

  0%