play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Župan Stričak zahvalio Jasni Jakovljević dosadašnjoj intendantici HNK u Varaždinu

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak primio je danas mr.sc. Jasnu Jakovljević, dosadašnju intendanticu HNK u Varaždinu koja s današnjim danom prepušta svoje mjesto novoizabranoj intendantici Senki Bulić, a ona postaje savjetnica za kulturu varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja.

Župan Stričak joj se pritom zahvalio na izuzetnoj suradnji između Županije i HNK, pohvalio je njezin trud i angažman u obnovi samog kazališta te je istaknuo kako je za vrijeme njenog upravljanja varaždinsko kazalište dobilo nacionalni status. „Također koristim priliku da čestitam gospođi Jakovljević, ali i svim djelatnicima HNK na svim osvojenim nagradama koje je kazalište dobivalo u njenom mandatu te se nadam kako će i nadalje varaždinsko kazalište biti na ponos svima nama” – rekao je župan te joj poželio puno zdravlja i osobnog zadovoljstva.

Zahvalivši se na prijemu dosadašnja intendantica mr.sc. Jasna Jakovljević je naznačila kako je Varaždinska županija uvijek svesrdno pomagala HNK u Varaždinu te je naglasila kako je župan pomagao rad kazališta još kada je bio saborski zastupnik.

Prijemu su nazočili i privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Mladen Jakopović te pomoćnik pročelnice Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Tomislav Pajtlar.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  U povodu Dana žena nagrađene uzorne vozačice

  Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj i njegov zamjenik Miroslav Marković, zajedno s načelnikom PU varaždinske Predragom Benčićem i suradnicima, ženama sudionicama u prometu na Trgu bana Jelačića, uz prigodan poklon, tradicionalno su čestitati Međunarodni dan žena. Gradonačelnik Bosilj kazao je kako bi žene bi trebale biti ravnopravne u svemu, a kao vozačice prema njegovom iskustvu, opreznije su i bolje u prometu. Osvrnuo se i na sam Grad Varaždin u kojem kako […]

  today08/03/2022 47

  0%