play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Župan Stričak zahvalio Jasni Jakovljević dosadašnjoj intendantici HNK u Varaždinu

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak primio je danas mr.sc. Jasnu Jakovljević, dosadašnju intendanticu HNK u Varaždinu koja s današnjim danom prepušta svoje mjesto novoizabranoj intendantici Senki Bulić, a ona postaje savjetnica za kulturu varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja.

Župan Stričak joj se pritom zahvalio na izuzetnoj suradnji između Županije i HNK, pohvalio je njezin trud i angažman u obnovi samog kazališta te je istaknuo kako je za vrijeme njenog upravljanja varaždinsko kazalište dobilo nacionalni status. „Također koristim priliku da čestitam gospođi Jakovljević, ali i svim djelatnicima HNK na svim osvojenim nagradama koje je kazalište dobivalo u njenom mandatu te se nadam kako će i nadalje varaždinsko kazalište biti na ponos svima nama” – rekao je župan te joj poželio puno zdravlja i osobnog zadovoljstva.

Zahvalivši se na prijemu dosadašnja intendantica mr.sc. Jasna Jakovljević je naznačila kako je Varaždinska županija uvijek svesrdno pomagala HNK u Varaždinu te je naglasila kako je župan pomagao rad kazališta još kada je bio saborski zastupnik.

Prijemu su nazočili i privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Mladen Jakopović te pomoćnik pročelnice Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Tomislav Pajtlar.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Budimo grad: “Nismo oni političari koji će na prvu primamljivu priliku okrenuti kaput!”

  Članovi Platforme “Budimo grad” održali su konferenciju za novinare na kojoj su govorili o nedjeljnim izborima, kandidatima za gradonačelnika Varaždina koji se natječu u drugom krugu te o načinu na koji će Varaždince predstavljati u Gradskom vijeću. Hrvoje Petrić uvodno se osvrnuo na izborne rezultate zahvalivši svim građanima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su im dali svoje povjerenje. „Dat ćemo sve od sebe ispunimo očekivanja koja građanke […]

  today21/05/2021 28

  0%