play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Župan Stričak čestitao Rantešu, Žugecu i članovima Plesnog kluba Takt na osvojenim uspjesima i medaljama

U Županijskoj palači u Varaždinu župan Anđelko Stričak priredio je prijem za Marina Ranteša, poznatog biciklistu koji je izborio plasman na predstojeće Olimpijske igre u Parizu, zatim za Matea Žugeca, gimnastičara, člana varaždinskog Gimnastičkog kluba Vindija koji je osvojio treće mjesto na Svjetskom kupu u Varni te treće mjesto na Svjetskom kupu u Kopru, kao i za članove Plesnog kluba Takt iz Varaždina koji su na posljednjem državnom prvenstvu u kombinaciji 10 plesova održanom u Sisku, 15. lipnja ove godine osvojili 12 medalja i 4 naslova državnih prvaka i prvakinja.

Uz župana Stričaka, prijemu je nazočio i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr.sc. Miroslav Huđek, u pratnji Marina Ranteša bila je  tajnica Hrvatskog biciklističkog saveza Ivana Ruszkowski , uz Matea Žugeca bio je njegov trener Emil Šanjek dok su članove i članice Plesnog kluba Takt predvodili predsjednik kluba Igor Šalamon i trenerica Iva Risek.

 

Čestitajući im na ostvarenim uspjesima, župan Stričak je naglasio kako su oni rezultat velikog odricanja, truda i upornosti naznačivši pritom kako se Varaždinska županija njima izuzetno ponosi.

– Ovaj prijem je mali znak pažnje prema Vama jer ste Vi to svojim nastupima, rezultatima i osvojenim medaljama zaslužili. Nastupajući na mnogim domaćim i inozemnim natjecanjima promovirate ne samo svoje klubove, nego Varaždinsku županiju i cijelu Hrvatsku.  Baveći se sportom , poprimili ste taj natjecateljski duh i stalno težite biti još bolji, brži, spretniji te uporniji od ostalih. Uzor ste mnogima i na tome Vam veliko hvala-rekao je župan Stričak te dodao kako ga posebno veseli što će biciklist Ranteš nastupiti na Olimpijskim igrama što je za svakog sportaša velika čast i ponos.

Zahvalivši se na prijemu, Ranteš, Žugec te plesači i plesačice Plesnog kluba Takt istaknuli su sreću i zadovoljstvo što mogu predstavljati svoje klubove, ali i svoju županiju te državu.

Predsjednik Plesnog kluba Takt Igor Šalamon je rekao kako plesni klub djeluje još od 1998. te se na prostoru sjeverozapadne Hrvatske bavi popularizacijom standardnih, modernih, društvenih i latino-američkih plesova, a u razdoblju od 2021. do 2024. godine članovi kluba su osvojili nevjerojatnih 129 medalja na državnim prvenstvima od čega čak 50 naslova prvaka/prvakinja.

Tajnica Hrvatskog biciklističkog saveza Ivana Ruszkowski je s ponosom istaknula Marinovo skoro sudjelovanje na Olimpijskim igrama, naznačivši pritom  njegov entuzijazam i pravi sportski duh kada su u pitanju nastupi dok je Emil Šanjek, trener Matea Žugeca rekao kako je Mateo unatoč nekim ozljedama ostvario jako dobre rezultate i spreman je za nova takmičenja.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Zatečeno stanje i perspektive Čistoće Varaždin

  Kakvo je stanje zatekla nova uprava u varaždinskom komunalnom poduzeću Čistoća d.o.o. i kakve su perspektive poslovanja, u utorak, 28. prosinca 2021. godine, govorilo se na tematskoj konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj vijećnici. O tim su temama govorili dr. sc. Neven Bosilj, gradonačelnik i Zoran Svetec, direktor Čistoće. Na konferenciji su sudjelovali i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković te zamjenik direktora Čistoće Saša Avirović. Od trenutka kad je došla u […]

  today29/12/2021 179

  0%