play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ženska inicijativa HNS-a Varaždin u tradicionalnoj akciji darovala Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin

Članice Ženske inicijative HNS-a Varaždin u svojoj tradicionalnoj akciji, u suradnji s Podružnicom HNS-a Varaždin i Županijskom organizacijom HNS-a Varaždinske županije, darivale su Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin u povodu povodom dana Grada Varaždina i nadolazećih božićnih blagdana. Među darovima bili su televizor, nekoliko pulsnih oksimetara te igračke, slikovnice, bojanke i voće za najmlađe pacijente. Darivanju su prisustvovali Andreja Parlaj, predsjednica Ženske inicijative HNS-a, Mirko Korotaj, v.d. predsjednika HNS, Krunoslav Lukačić, predsjednik ŽO HNS Varaždinske županije, te Igor Klopotan, predsjednik Podružnice HNS-a Varaždin. „Ovo je naša tradicionalna akcija darivanja, koju smo pokrenuli još 2008. Na ovaj način pokazujemo našu ljubav i poštovanje prema djelatnicima Odjela pedijatrije koji se svakodnevno bore za zdravlje i živote naše djece, ali i pacijentima odjela. Djeca ponajviše zaslužuju našu pažnju i brigu, a ovim skromnim poklonima želimo uljepšati njihov boravak u bolnici, te im pružiti malo radosti i veselja u ovom blagdanskom razdoblju, poručila je Andreja Parlaj.  Klopotan je istaknuo kako HNS ima dugu i bogatu tradiciju humanitarnog djelovanja i brige za najugroženije članove našeg društva. „Ovo je jedan od onih dana kada se osjećam ponosno i sretno što sam dio Hrvatske narodne stranke. HNS je stranka koja se zalaže za kvalitetno i dostupno zdravstvo za sve građane! Danas smo to pokazali i dokazali na djelu, darivajući djecu na odjelu pedijatrije u Varaždinu. Nadamo se da će naša donacija pomoći unapređenju uvjeta liječenja i oporavka djece na Odjelu pedijatrije.

Pohvalu liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom i nemedicinskom osoblju koji rade na Odjelu pedijatrije i koji se nesebično i predano brinu za zdravlje i dobrobit djece uputio je i Mirko Korotaj, v.d. predsjednika HNS-a. „Ovo je prilika da se zahvalimo svima koji su sudjelovali u prikupljanju sredstava i organizaciji darivanja. Posebno se zahvaljujem našoj predsjednici Ženske inicijative HNS-a, Andreji Parlaj, koja je bila glavna koordinatorica ove akcije. Također se zahvaljujemo ravnatelju Opće bolnice Varaždin, dr. sc. Damiru Poljaku, i voditeljici Odjela pedijatrije, dr. Branki Maretić, na njihovoj suradnji i gostoprimstvu. Zahvala ide i svom medicinskom i nemedicinskom osoblju Odjela pedijatrije, a mi iz Hrvatske narodne stranke ćemo uvijek biti tu da pomognemo“ poručio je Korotaj.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Uspješno odrađene sve aktivnosti za prijavu projekta razvoja širokopojasnog interneta

  Na sastanku projektnih partnera na projektu razvoja širokopojasnog interneta, održanom 11. listopada u Lepoglavi, potvrđeno je da su uspješno odrađene sve aktivnosti potrebne za prijavu projekta na natječaj za izbor operatora koji će preuzeti razvoj odnosno izgradnju brze optičke mreže na području jedinica lokalnih samouprava koje su, uz Grad Lepoglavu kao nositelja projekta, u ovaj projekt uključeni kao partneri – općina Bednje, Vinice, Cestice, Klenovnika i Donje Voće.   - […]

  today12/10/2022 113

  0%