play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Željko Samardžić ima novi hit koji je snimio s hrvatskim bendom Ljubavnici!

„Tebi jedna meni dve“ novi je hit Željka Samardžića, jedne od najvećih glazbenih zvijezda na Balkanu, te hrvatskog benda Ljubavnici, koji je poznat po tome da lako osvaja srca slušatelja i top liste. Pjesma je nastala na relaciji od Beograda, preko Zagreba, pa sve do Makarske rivijere i nije slučajno da su je zajedno snimili. Sve je to još ranije u zvijezdama zapisano, jer Ljubavnici nose naziv prema jednoj pjesmi Željka Samardžića. San je postao stvarnost! Nakon mnogobrojnih zajedničkih susreta na koncertima na kojima su nastupali, došlo je do ove suradnje koja će sigurno osvojiti Hrvatsku, ali i regiju. 

 

Pjesmu je napisao hitmejker Dragan Brajović Braja, jedan od najvažnijih autora u regiji koji je do sada surađivao s brojnim zvijezdama, od Seke Aleksić i Dragane Mirković, preko Ace Pejovića, Željka Samardžiać i Ane Bekute, do Nataše Bekvalac i u medijima trenutno najpopularnije Aleksandre Prijović.

„Duet sa Željkom Samardžićem je važna stepenica u mojoj karijeri, ali i karijeri ovoga benda. Sve nam to daje krila za daljnje izazove, uspjehe i puno novih koncerata“, izjavio je Mario Regelja, frontmen i autor pjesama Ljubavnika. 

Videospot koji je sniman ovoga ljeta u Makarskoj rivijeri, gdje se dogodio novi susret Ljubavnika i Željka, snimio je Luka Grgas. 

S jedne strane šarmantni zavodnik Željko Samardžić, koji je jednom dobio i nadimak „pola čovjek, pola osmi mart“, a s druge strane Ljubavnici i hrpa obožavateljica kojima stane dah čim vide ove zgodne mladiće na pozornici. Može li bolja kombinacija? A kome je otišla jedna, a kome dvije, pogledajte u videospotu.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Trnovcu organizirano predavanje o uklanjanju azbesta

  Općina Trnovec Bartolovečki u srijedu je za svoje mještane organizirala predavanje o projektu uklanjanja azbestnih krovova i fasada. Predavanje je održala Udruga Moj otok, koja projekt "Uklonimo azbest iz naše okoline" provodi još od 2012. godine. Svi zainteresirani na predavanju su mogli čuti o zdravstvenom i tehnološkom aspektu azbesta, nakon čega je bila riječ o legislativi i na koji način ukloniti azbest. Predavanje je bilo organizirano zbog toga jer na […]

  today23/11/2023 108

  0%