play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Željko Bebek na svoj rođendan objavio novi singl i spot!

Legendarni Željko Bebek odlučio je na svoj rođendan objaviti novi singl i spot “Kakav otac, takav sin”. Jedna od emotivnijih pjesama s albuma “Mali oblak ljubavi”, duet sa sinom, gitaristom Zvonom Bebekom, napokon je dobio pripadajući video. Zanimljivo je da su autori pjesme, s kojom će se sigurno poistovjetiti mnogi očevi i sinovi,  također otac i sin. Stihove Marija Mihaljevića uglazbio je te aranžmanski oblikovao i producirao Branimir Mihaljević. Redateljica i ovog spota je Sandra Mihaljević, koja je kamerom zabilježila sjajnu energiju koju otac i sin dijele na istoj pozornici.

“Mali oblak ljubavi” objavljen je u lipnju ove godine i očekivano je jedan od najprodavanijih domaćih albuma. Prethodni singl “Kćeri moja” Bebek je posvetio svojoj kćeri Katarini, a emotivna pjesma također je dirnula njegovu mnogobrojnu publiku.

“Ovo je najljepši poklon za moj rođendan. Pjesma ‘Kakav, otac, takav sin’ još je jedan važan singl s mog novog albuma, ali i promocija mog sina Zvone kao pjevača. Zaista sam sretan što je na moj poseban datum i obiteljsko veselje objavljen spot u kojem glavnu ulogu ima moj sin. Hvala puno svima koji su pomogli u realizaciji spota jer su me zaista učinili jako sretnim”, emotivno je objasnio Bebek.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Veliki potencijal za dodatne prihode na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima

  Turistička zajednica Varaždinske županije i Lokalna akcijska grupa - Sjeverozapad organizirali su radionicu u velikoj skupštinskoj dvorani Varaždinske županije na kojoj su zainteresiranim nositeljima OPG-ova predstavljene i mogućnosti financiranja razvoja turističke ponude na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Na području Varaždinske županije registrirano je više od osam tisuća obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, pa je županijska turistička zajednica, nakon uspješnog projekta - Kuće za odmor s pričom, pokrenula novi projekt - Agroturizam s pričom, […]

  today17/11/2021 8