play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završilo Europsko rukometno prvenstvo za kadete, najavljena nova natjecanja

U sportskoj dvorani Arena na Dravi održana je konferencija za medije na kojoj su se čelnici Grada Varaždina, Varaždinske županije te čelnici Hrvatskog rukometnog prvenstva osvrnuli na završeno Europsko rukometno prvenstvo za kadete koje se u Varaždinu održavalo od 12. do 22. kolovoza.

Gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj je naznačio kako je sama organizacija bila zahtjevna. U organizaciji je sudjelovalo preko pedeset volontera, ali stižu pohvale sa svih strana.

Zamjenica župana Silvija Zagorec je istaknula kako su se Grad i Županija pokazali kao izuzetno dobri i kvalitetni domaćini.

„Varaždinska županija kontinuirano vodi brigu o mladima i sportu. Mi ulažemo u sportsku infrastrukturu tako da ćemo se i u budućnosti rado odazvati na bilo koji poziv u smislu organizacije prvenstva. Pokazali smo spremnost i dobru volju, postoji način na koji možemo surađivati s Gradom Varaždinom te vjerujemo da ćemo i dalje u praksi biti dobri i uspješni domaćini. Koristim priliku da čestitam našim rukometašima na osvojenoj srebrnoj medalji, a organizatorima čestitam na izuzetno dobroj organizaciji”- rekla je zamjenica župana Silvija Zagorec.

Prisutnima se obratio i predsjednik te koordinator Izvršnog povjerenstva EP-a Nino Lilić koji je pohvalio organizaciju prvenstva.

U Hrvatskoj će se inače 2025. godine održati Svjetsko rukometno prvenstvo za seniore, a Varaždin će biti jedan od gradova domaćina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Članovi LAG-a Sjeverozapad predstavili se na Gospodarskom sajmu

  Članovi Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad svoje proizvode predstavili su na ovogodišnjem Gospodarskom sajmu koji je protekli vikend organiziran na Kapucinskom trgu u Varaždinu. „Nakon dugo vremena ponovo smo dobili mogućnost da za naše članove organiziramo nastup na nekoj priredbi, kakva je Gospodarski sajam u Varaždinu, na kojoj mogu besplatno predstaviti svoje proizvode velikom broju posjetitelja. Na našem izložbenom prostoru na Kapucinskom trgu u Varaždinu izlažu obiteljska poljoprivredna gospodarstva, ali […]

  today21/06/2021 32