play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završilo Europsko rukometno prvenstvo za kadete, najavljena nova natjecanja

U sportskoj dvorani Arena na Dravi održana je konferencija za medije na kojoj su se čelnici Grada Varaždina, Varaždinske županije te čelnici Hrvatskog rukometnog prvenstva osvrnuli na završeno Europsko rukometno prvenstvo za kadete koje se u Varaždinu održavalo od 12. do 22. kolovoza.

Gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj je naznačio kako je sama organizacija bila zahtjevna. U organizaciji je sudjelovalo preko pedeset volontera, ali stižu pohvale sa svih strana.

Zamjenica župana Silvija Zagorec je istaknula kako su se Grad i Županija pokazali kao izuzetno dobri i kvalitetni domaćini.

„Varaždinska županija kontinuirano vodi brigu o mladima i sportu. Mi ulažemo u sportsku infrastrukturu tako da ćemo se i u budućnosti rado odazvati na bilo koji poziv u smislu organizacije prvenstva. Pokazali smo spremnost i dobru volju, postoji način na koji možemo surađivati s Gradom Varaždinom te vjerujemo da ćemo i dalje u praksi biti dobri i uspješni domaćini. Koristim priliku da čestitam našim rukometašima na osvojenoj srebrnoj medalji, a organizatorima čestitam na izuzetno dobroj organizaciji”- rekla je zamjenica župana Silvija Zagorec.

Prisutnima se obratio i predsjednik te koordinator Izvršnog povjerenstva EP-a Nino Lilić koji je pohvalio organizaciju prvenstva.

U Hrvatskoj će se inače 2025. godine održati Svjetsko rukometno prvenstvo za seniore, a Varaždin će biti jedan od gradova domaćina.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  HDZ predstavio kandidate za gradonačelnike i načelnike u Varaždinskoj županiji

  Hrvatska demokratska zajednica i koalicijski partneri vode pola, odnosno 14 gradova i općina u Varaždinskoj županiji, a sigurno će ih voditi i nakon sljedećih lokalnih izbora, rečeno je na konferenciji za medije održanoj u četvrtak u Varaždinu. Riječ je o slijedećim gradovima i općinama te kandidatima: u Novom Marofu Siniši Jenkaču, Varaždinskim Toplicama Dragici Ratković, Bednji Damiru Poljaku, Beretincu Igoru Kosu, Breznici Stjepanu Krobotu, Donjoj Voći Krunoslavu Jurgecu, Jalžabetu Robertu […]

  today15/04/2021 126

  0%