play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završilo Europsko rukometno prvenstvo za kadete, najavljena nova natjecanja

U sportskoj dvorani Arena na Dravi održana je konferencija za medije na kojoj su se čelnici Grada Varaždina, Varaždinske županije te čelnici Hrvatskog rukometnog prvenstva osvrnuli na završeno Europsko rukometno prvenstvo za kadete koje se u Varaždinu održavalo od 12. do 22. kolovoza.

Gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj je naznačio kako je sama organizacija bila zahtjevna. U organizaciji je sudjelovalo preko pedeset volontera, ali stižu pohvale sa svih strana.

Zamjenica župana Silvija Zagorec je istaknula kako su se Grad i Županija pokazali kao izuzetno dobri i kvalitetni domaćini.

„Varaždinska županija kontinuirano vodi brigu o mladima i sportu. Mi ulažemo u sportsku infrastrukturu tako da ćemo se i u budućnosti rado odazvati na bilo koji poziv u smislu organizacije prvenstva. Pokazali smo spremnost i dobru volju, postoji način na koji možemo surađivati s Gradom Varaždinom te vjerujemo da ćemo i dalje u praksi biti dobri i uspješni domaćini. Koristim priliku da čestitam našim rukometašima na osvojenoj srebrnoj medalji, a organizatorima čestitam na izuzetno dobroj organizaciji”- rekla je zamjenica župana Silvija Zagorec.

Prisutnima se obratio i predsjednik te koordinator Izvršnog povjerenstva EP-a Nino Lilić koji je pohvalio organizaciju prvenstva.

U Hrvatskoj će se inače 2025. godine održati Svjetsko rukometno prvenstvo za seniore, a Varaždin će biti jedan od gradova domaćina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilazak OPG-ova dokazao kako imamo sve preduvjete za proizvodnju vrhunskih poljoprivrednih proizvoda

  Uzgoj jabuka, ekološki uzgoj svinja mangulica, revitalizacija fazanerije te proizvodnja Varaždinskog bučinog ulja, djelatnosti su kojima se bave obiteljska poljoprivredna gospodarstva i tvrtke, koja su s ciljem promocije lokalno uzgojene i proizvedene hrane te predstavljanja marljivih, inovativnih poljoprivrednih proizvođača obišli župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, zamjenica župana Silvija Zagorec i pročelnik upravnog odjela za poljoprivredu dr.sc. Dragutin Vincek.   -Gospodarstva koje smo danas obišli, dokaz su da na ovom području […]

  today28/09/2021 18