play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završeni radovi u Trnovcu i Bartolovcu, a već se pripremaju nova ulaganja

U Trnovcu su završena uređenja dviju ulica, a u Bartolovcu unutrašnje uređenje objekta Matičnog ureda. Završene radove u petak su obišli načelnica Općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković, predsjednik Općinskog vijeća Dalibor Jurak i vijećnici te predstavnici izvođača radova. Načelnica Vitković naglasila je da se nakon donošenja proračuna za 2022. godinu odmah krenulo u realizaciju projekata. “Odmah smo prikupili dokumentaciju i proveli javnu nabavu za kompletnu sanaciju dviju prometnica u naselju Trnovec, Ulicu Ruđera Boškovića i Ulicu kralja Tomislava. Radovi su izvedeni na ukupno 650 metara. Ulice imaju biciklističko-pješačke staze, a mještani i mogućnost priključka na vodovodnu i kanalizacijsku mrežu. Ukupna vrijednost ovih radova je 1,5 milijuna kuna” kazala je Vitković te zahvalila izvođaču radova PZC-u Varaždin na kvalitetno odrađenom projektu unutar roka.

Vitković je dodala da se tu ne staje. ” Trenutno je u fazi postupak javne nabave za izgradnju dviju novih prometnica, asfaltiranje Ulice Ivana Mažuranića te probijanje Ulice Miroslava Krleže. Ukupna procijenjena vrijednost tih dviju prometnica je 2,7 milijuna kuna i u potpunosti će se financirati iz sredstava proračuna – najavila je načelnica Općine Trnovec Bartolovečki.Nakon prethodne energetske obnove zgrade Matičnog ureda u Bartolovcu, završni su i radovi na unutrašnjem uređenju objekta. ” Objekt će biti namijenjen za rad sportskih, kulturnih i drugih udruga, mještana naselja Bartolovec, ali i mještana ostalih naselja u općini. Za unutarnje uređenje izdvojeno je 350.000 kuna, a za kompletnu obnovu objekta koristili smo i druge izvore, odnosno sufinanciranja državnih ministarstva. U planu je i uređenje parkirnih mjesta te malog parka s travnjakom”, rekla je načelnica Vitković.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Uskoro kreću radovi na izgradnji nadstrešnice te adaptaciji grobne kuće u Lepoglavi

  Ugovor o izvođenju radova na izgradnji nadstrešnice uz grobnu kuću i izgradnji konzolne nadstrešnice s pripadajućim adaptacijskim radovima potpisali su gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, te u ime izvođača radova Hrvoje Lonjak. Riječ je o radovima koji obuhvaćaju sanaciju krova s novim pokrovom na postojećoj grobnoj kući te nadogradnju nadstrešnice. Također, nova nadstrešnica izgradit će se i s lijeve strane grobne kuće, a  čitav prostor ispred objekta opločit će se novim […]

  today02/06/2023 5

  0%