play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završeni radovi u Trnovcu i Bartolovcu, a već se pripremaju nova ulaganja

U Trnovcu su završena uređenja dviju ulica, a u Bartolovcu unutrašnje uređenje objekta Matičnog ureda. Završene radove u petak su obišli načelnica Općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković, predsjednik Općinskog vijeća Dalibor Jurak i vijećnici te predstavnici izvođača radova. Načelnica Vitković naglasila je da se nakon donošenja proračuna za 2022. godinu odmah krenulo u realizaciju projekata. “Odmah smo prikupili dokumentaciju i proveli javnu nabavu za kompletnu sanaciju dviju prometnica u naselju Trnovec, Ulicu Ruđera Boškovića i Ulicu kralja Tomislava. Radovi su izvedeni na ukupno 650 metara. Ulice imaju biciklističko-pješačke staze, a mještani i mogućnost priključka na vodovodnu i kanalizacijsku mrežu. Ukupna vrijednost ovih radova je 1,5 milijuna kuna” kazala je Vitković te zahvalila izvođaču radova PZC-u Varaždin na kvalitetno odrađenom projektu unutar roka.

Vitković je dodala da se tu ne staje. ” Trenutno je u fazi postupak javne nabave za izgradnju dviju novih prometnica, asfaltiranje Ulice Ivana Mažuranića te probijanje Ulice Miroslava Krleže. Ukupna procijenjena vrijednost tih dviju prometnica je 2,7 milijuna kuna i u potpunosti će se financirati iz sredstava proračuna – najavila je načelnica Općine Trnovec Bartolovečki.Nakon prethodne energetske obnove zgrade Matičnog ureda u Bartolovcu, završni su i radovi na unutrašnjem uređenju objekta. ” Objekt će biti namijenjen za rad sportskih, kulturnih i drugih udruga, mještana naselja Bartolovec, ali i mještana ostalih naselja u općini. Za unutarnje uređenje izdvojeno je 350.000 kuna, a za kompletnu obnovu objekta koristili smo i druge izvore, odnosno sufinanciranja državnih ministarstva. U planu je i uređenje parkirnih mjesta te malog parka s travnjakom”, rekla je načelnica Vitković.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Osnovnoj školi Tužno otvorena prva Google učionica u Hrvatskoj

    U Osnovnoj školi Tužno danas je svečano otvorena prva Google učionica u Hrvatskoj. Uređena je i opremljena u sklopu projekta Google referentne škole, a riječ je o globalnom standardu u obrazovanju iz područja računalstva i informatike. Varaždinska županija je kao osnivač škole izdvojila gotovo 80.000 eura za uređenje nove informatičke učionice, 58 računala, potrebne licence i drugo. - Unutar mjesec dana smo u tri navrata bili prvi u Hrvatskoj. […]

  today15/04/2024 6

  0%