play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završeni radovi na parkiralištu Doma zdravlja u Vinici

Dom zdravlja Varaždinske županije nastavlja s ulaganjima. Nakon što su 2022. godine započeli, ovaj mjesec završeni su radovi na parkiralištu Doma zdravlja u Vinici. Novo parkiralište omogućit će pacijentima dviju ordinacija obiteljske medicine te jedne stomatološke ordinacije jednostavniji i kvalitetniji pristup ordinacijama. Dom zdravlja u Vinici obišla je i zamjenica župana Silvija Zagorec. ” Varaždinska županija podržava svako ulaganje koje će poboljšati kvalitetu zdravstvene zaštite, bilo to ulaganje u infrastrukturu ili ljude. Ovdje je riječ o samo jednom u nizu investicija koje će provesti Dom zdravlja Varaždinske županije tijekom ove godine kako bi podigli razinu zdravstvene zaštite naših sugrađana. Novo parkiralište omogućit će svima da lakše pristupe ordinacijama, a ujedno i zaštitu pokretne imovine pacijenata” rekla je zamjenica Zagorec.

Nastavak ulaganja najavio je ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Jurica Veronek. “Sukladno našim mogućnostima trudimo se izvršiti čim više radova na lokacijama Doma zdravlja diljem županije. Radovi u Vinici započeli su prošle godine, a vrijednost ovog projekta je nešto više od 18.000 eura. Cilj svih ulaganja na ovoj i svim ostalim lokacijama jest da se djelatnici i svi pacijenti osjećaju sigurno i ugodno, da imaju kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, a ovo novouređeno parkiralište našim pacijentima omogućiti će lakši i kvalitetniji pristup ordinaciji neovisno o vremenskim uvjetima” rekao je Veronek.

Načelnik Općine Vinica Branimir Štimec izrazio je zadovoljstvo. “Naši sugrađani, pacijenti, sada imaju lijepo parkiralište kakvo i zaslužuju. Ovakvi projekti uređenja omogućuju da Vinica bude jedna od najljepše uređenih općina. Zahvaljujem Varaždinskoj županiji koja nam daje maksimalnu potporu da to i postanemo” rekao je Štimec.

Dom zdravlja u Vinici obišli su i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić te općinska vijećnica Mirjana Jambriško.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Osigurano je gotovo 27 tisuća eura za Društveni dom u Makojišću Gornjem

  Grad Novi Marof uspješno se prijavio na natječaj "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu" te je Gradu kao nositelju projekta odobren maksimalan iznos potpore. Za uređenje društvenog doma u Makojišću Gornjem ukupno se Novom Marofu isplaćuje 26,659,57 eura, što iznosi više od 200 tisuća kuna. „Bilo da se radi o nacionalnim sredstvima ili o europskim […]

  today05/06/2023 6

  0%