play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završena rekonstrukcija vodovodne mreže u naselju Nedeljanec

Na inicijativu načelnika Općine Vidovec Brune Hranića, Varkom Varaždin završio je rekonstrukciju vodovodne mreže u naselju Nedeljanec. Radi se o rekonstrukciji 1.700 m glavnog voda u Nedeljancu kojim je obuhvaćeno čak 114 kućnih priključaka. Investicija vrijedna 2.367.000,00 kuna ( 314.154,89 EUR) rezultat je dobre suradnje s novom upravom Varkoma.

Unatoč čestim pucanjima vodovodnih cijevi u naselju Nedeljanec, bivša uprava Varkoma nije pokazala razumijevanje za rješavanje problema. Dolaskom novog direktora g. Brune Istera na čelo Varkoma uspostavljena je izuzetno dobra i kvalitetna suradnja. Nova uprava Varkoma prepoznala je potrebe mještana Općine Vidovec za kvalitetnom opskrbom vode te je ove godine konačno izvršena rekonstrukcija glavnog voda u najvećem općinskom naselju.

Načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić pohvalio je angažman novog direktora Brune Istera te istaknuo: „Angažman na rekonstrukciji glavnog voda u Nedeljancu pokazao je koliko je važno imati kvalitetne vodeće kadrove u javnim poduzećima koji shvaćaju da je uloga javnih poduzeća poboljšanje javnih usluga građana, a ne prvenstveno njihov profit. Vjerujem da će suradnja s Varkomom biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo.”

Sljedeće godine u planu je izgradnja vodovodne mreže u vikend naselju Čemerni breg u Tužnom. Vrijednost te investicije procijenjena je na 1.600.000,00 kuna (212.356, 49 EUR).

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Polaganjem vijenaca Obilježen Dan oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije

  Polaganjem vijenaca, prigodnim govorima te molitvom kod Križa zahvalnosti u Varaždinu obilježena je 32. godišnjica oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije. Obilježavanje su zajednički organizirali Grad Varaždin i Varaždinska županija u suradnji s Koordinacijom udruga branitelja, pa su tako  obilježavanju uz članove mnogih braniteljskih udruga, načelnike i gradonačelnike, županijske i gradske vijećnike te članove Kriznog stožera i tadašnjeg Izvršnog vijeća Općine Varaždin nazočili župan Anđelko Stričak, gradonačelnik Varaždina […]

  today22/09/2023 3

  0%