play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završena rekonstrukcija vodovodne mreže u naselju Nedeljanec

Na inicijativu načelnika Općine Vidovec Brune Hranića, Varkom Varaždin završio je rekonstrukciju vodovodne mreže u naselju Nedeljanec. Radi se o rekonstrukciji 1.700 m glavnog voda u Nedeljancu kojim je obuhvaćeno čak 114 kućnih priključaka. Investicija vrijedna 2.367.000,00 kuna ( 314.154,89 EUR) rezultat je dobre suradnje s novom upravom Varkoma.

Unatoč čestim pucanjima vodovodnih cijevi u naselju Nedeljanec, bivša uprava Varkoma nije pokazala razumijevanje za rješavanje problema. Dolaskom novog direktora g. Brune Istera na čelo Varkoma uspostavljena je izuzetno dobra i kvalitetna suradnja. Nova uprava Varkoma prepoznala je potrebe mještana Općine Vidovec za kvalitetnom opskrbom vode te je ove godine konačno izvršena rekonstrukcija glavnog voda u najvećem općinskom naselju.

Načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić pohvalio je angažman novog direktora Brune Istera te istaknuo: „Angažman na rekonstrukciji glavnog voda u Nedeljancu pokazao je koliko je važno imati kvalitetne vodeće kadrove u javnim poduzećima koji shvaćaju da je uloga javnih poduzeća poboljšanje javnih usluga građana, a ne prvenstveno njihov profit. Vjerujem da će suradnja s Varkomom biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo.”

Sljedeće godine u planu je izgradnja vodovodne mreže u vikend naselju Čemerni breg u Tužnom. Vrijednost te investicije procijenjena je na 1.600.000,00 kuna (212.356, 49 EUR).

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Jana Koščak dijelila medalje na kvalifikacijama Erste Plave Lige

  Stadion Sloboda u Varaždinu, 22. svibnja bio je domaćin kvalifikacija za Erste Plavu ligu 2024, za koju su se natjecali učenici osnovnih škola iz Varaždinske županije i okolice. Sudjelovalo je 187 djece od 1. do 6. razreda, a po dvoje najboljih iz svake discipline i kategorije plasiralo se na finalno natjecanje, koje će se održati 7. rujna u Zagrebu u sklopu memorijala Boris Hanžeković. Nenad Pavliček iz Atletskog kluba Sloboda, […]

  today25/05/2024 8

  0%