play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Zašto kasne radovi u Trenkovoj ulici?

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković gostujući u programu Radija Megaton u emisiji “Gradskih 20 minuta” govorio je o sanaciji ulica u gradu Varaždinu te u kojoj je fazi obnova varaždinske Gradske vijećnice. Zamjenik Marković ispričao se građanima Varaždina koji prometuju ili žive u Trenkovoj ulici u Varaždinu zbog kašnjenja radova. Kako je kazao, do prolongacije radova je došlo zbog rušenja proračuna prošle godine zbog čega nisu na vrijeme bili potpisani ugovori s izvođačima radova.

U tijeku su radovi u Gundulićevoj ulici, popularnoj Dućanskoj, u kojoj se mijenjaju sve dotrajale instalacije i stavljaju nove. Radovi u Dućanskoj ulici trebali bi biti gotovi do Dana Grada Varaždina, 6. prosinca. Također pred završetkom je i adaptacija tornja varaždinske Gradske vijećnice, a novost nakon kompletnog uređenja je atrij koji će biti otvoren za javnost. Ulica Tina Ujevića također je pred završetkom, a uskoro počinje i asfaltiranje Trenkove ulice, rekao je zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković u emisiji “Gradskih 20 minuta”.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Službeno otvoren obnovljeni Dječji vrtić Lepoglava

  Rezanjem vrpce od strane gradonačelnika Grada Lepoglave Marijana Škvarića i saborskog zastupnika Predraga Štromara i službeno je 28. travnja 2021. godine otvorena rekonstruirana i dograđena zgrada Dječjeg vrtića Lepoglava. „- Otvorenjem vrtića označili smo dosezanje postavljenog si cilja, a to je stvaranje uvjeta da sva djeca s gradskog područja mogu pohađati dječji vrtić bez listi čekanja. Nije lako bilo to ostvariti. Prije četiri je godine raspisan natječaj u okviru mjere […]

  today29/04/2021 73

  0%