play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Započelo je nagradno natjecanje „Bez računa se ne računa“

 

Započelo je nagradno natjecanje Ministarstva financija, Porezne uprave  „Bez računa se ne računa“.

Cilj nagradnog natjecanja je podizanje fiskalne discipline, promidžba te edukacija građana o postupku fiskalizacije, odnosno izdavanju i uzimanju računa.

Nagradno natjecanje se provodi putem mobilne aplikacije mPorezna, a sudionici mogu biti sve punoljetne osobe koje sakupljene račune unesu u mobilnu aplikaciju mPorezna. Svaki prijavljeni račun donosi jedan bod, a igrači s najviše bodova osvajaju mjesečne nagrade od 2.000, 3.000 i 5.000 €.

Glavna nagrada iznosi čak 20.000 €!​​​​​

Nagradno natjecanje je počelo danas, 08.07.2024. godine, a završava 31.12.2024. godine. te se priređuje u 6. kola.

Sudionici nagradnog natjecanja mogu sakupljati bodove na sljedeće načine:

–  provjerom valjanosti računa očitavanjem QR koda na računu,

– provjerom valjanosti računa putem JIR ili ZKI te drugih podataka iz računa (datum i vrijeme izdavanja računa, ukupni iznos računa),

–  kreiranjem prijave računa bez QR koda/neispravnih računa (sudionik mora uz račun priložiti i OIB poreznog obveznika koji je izdao račun)

Od istog izdavatelja računa, sudionik nagradnog natjecanja može sakupiti maksimalno jedan račun dnevno te nije dozvoljeno unošenje istog računa u mobilnu aplikaciju mPorezne od strane više različitih sudionika, bod će se dodijeliti samo za prvu prijavu računa.

 

Detaljna pravila nagradnog natjecanja dostupna su na stranici Porezne uprave „Nagradno natjecanje“. Nagradno natjecanje ‘Bez računa se ne računa’ popraćeno je i na društvenim mrežama Facebook i Instagram!

 

Pozivaju se građani da jednostavnim skeniranjem računa kroz mobilnu aplikaciju mPorezna sudjeluju u nagradnom natjecanju i osvoje vrijedne nagrade.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Poznati su ovogodišnji laureati Općine Trnovec Bartolovečki

  Općina Trnovec Bartolovečki svoj dan slavi 17. travanja. Ove godine to je na Uskrs pa će svečana sjednica Općinskog vijeća biti održana u četvrtak, 21. travnja. A na svečanoj će sjednici biti uručena ovogodišnja priznanja Općina Trnovec Bartolovečki. Na sjednici Općinskog vijeća u petak, vijećnici su jednoglasno odlučili da će Nagradu za životno djelo dobiti Vilim Šagi iz Žabnika za postignuće na unapređivanju sporta – stolnog tenisa Općine Trnovec Bartolovečki. […]

  today11/04/2022 143

  0%