play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Započeli radovi na rasvjeti igrališta u Gornjem Makojišću

Grad Novi Marof i tvrtka NOVOKOM potpisali su ugovor o izvođenju radova na rasvjeti igrališta u naselju Gornje Makojišće. Radovi će se izvoditi na području naselja Gornje Makojišće, a početak radova krenuo je odmah nakon potpisivanja ugovora. Rok za završetak radova je 20 dana od dana sklapanja.

 

Ovim projektom Grad Novi Marof nastoji unaprijediti kvalitetu sportskih objekata u naselju Gornje Makojišće te osigurati bolje uvjete za sportske aktivnosti i rekreaciju stanovnika. Radovi na rasvjeti igrališta pridonijet će sigurnosti i omogućiti korištenje sportskih terena i u večernjim satima.

 

Gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač raduje se uspješnom završetku ovog projekta koji će imati pozitivan utjecaj na lokalnu zajednicu, a napomenuo je kako je Grad odlučan ulagati u sportsku infrastrukturu i stvarati bolje uvjete za sportske aktivnosti građana.

 

-Ovo predstavlja važan korak u poboljšanju sportske infrastrukture našeg grada, a omogućuje produženo korištenje sportskih terena. Nadamo se kako će ova investicija potaknuti razvoj sportskih talenata i rekreaciju te promovirati zdrav način života među našim stanovnicima. Naša je vizija da Novi Marof bude grad u kojem se potiče sportski duh, tjelesna aktivnost i zdravlje – poručio je Jenkač.

 

Cijena izvođenja radova na rasvjeti igrališta u Gornjem Makojišću iznosi 20.499,74 eura.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinske Toplice stiže 26.500 eura za uređenje nerazvrstanih cesta

      Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine donijelo je Odluku o odabiru projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2024. godini.   Među projektima odabranim za sufinanciranje nalazi se i onaj Grada Varaždinskih Toplica, pa je tako za projekt Uređenja nerazvrstanih cesta na području Varaždinskih Toplica Gradu dodijeljeno 26.500 eura.   Zadovoljstvo dobivenim sredstvima istaknula je gradonačelnica Dragica Ratković. […]

  today23/07/2024 5

  0%