play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Vukovarsko-srijemski župan Dekanić na prijemu kod župana Stričaka

U sklopu boravka u Varaždinskoj županiji izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije predvođeno županom Damirom Dekanićem obišlo je Centar za posjetitelje u Županijskoj palači u Varaždinu gdje su ih domaćini, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Goran Mališ upoznali s značajkama i sadržajem centra.

Župani Dekanić i Stričak održali su i kraći radni sastanak na kojem su se dotaknuli mnogobrojnih tema po pitanju zajedničke suradnje od područja turizma, gospodarstva i obrazovanja, a nakon toga su pozdravili i članove Izvršnog odbora Hrvatskog lovačkog saveza koji su svoju redovnu sjednicu održali u Varaždinu.

Prisjetivši se uloge hrabrih varaždinskih policajaca u obrani Vukovara, župani su polaganjem ruža odali počast poginulim i nestalim policajcima Policijske uprave Varaždin u Domovinskom ratu gdje su im se pridružili i zamjenik načelnika PU varaždinske Dalibor Božić te članovi Društva logoraša srpskih koncentracijskih logora – podružnice Varaždinske županije i članovi Udruge Specijalne Jedinice Policije PU Varaždinske „RODA“.

Župani su posjetili i sjedište Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Varaždinske županije gdje ih je predsjednica udruge Ljubica Florijan Cerovečki upoznala s njihovim radom i aktivnostima.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%