play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Vrhunski stolnoteniski užitak u dvorani OŠ Cestica

Cestica će danas i sutra biti domaćin srednjoeuropske Superlige u stolnom tenisu. Na natjecanju će nastupiti predstavnici Austrije, Slovačke i zemlje domaćina Hrvatske.

U sportskoj dvorani Osnovne škole Cestica igrat će se grupna faza ovoga stolnoteniskog natjecanja na kojoj će nastupiti ponajbolji igrači austrijskog stolnoteniskog kluba Linz International, slovačke stolnoteniske U23 reprezentacije i hrvatskog predstavnika STK Starr iz Varaždina. Riječ je o ukupno 14 vrhunskih stolnotenisača iz navedenih triju zemalja koji će pokušati osvojiti prva dva mjesta čime se i plasirati u četvrtfinale srednjoeuropske Superlige. U austrijskoj ekipi igraju igrači iz Indije, Tajlanda i Kine, dok za hrvatsku ekipu uz domaće nastupaju i dva igrača iz Indije.

Službeno otvorenje natjecanja biti će danas u 17.45 sati, a utakmice između Linza i STK Starr započinju u 18 sati.

U četvrtak od 10 sati igraju Austrijanci i Slovaci, a od 16.30 sati STK Starr protiv Slovačke reprezentacije. „Pozivamo gledatelje i ljubitelje stolnog tenisa da iskoriste priliku i dođu u dvoranu OŠ Cestica navijati za hrvatske predstavnike uz besplatan ulaz” – poziva organizator i domaćin hrvatske grupe srednjoeuropske Superlige i predstavnik STK Starr Ronald Redjep.

Pokrovitelj grupne faze srednjoeuropske stolnoteniske Superlige je Općina Cestica, čiji načelnik Mirko Korotaj u potpunosti podržava sportske događaje te konkretnom pomoći ulaže u razvoj sporta općine i regije.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dodatna bespovratna sredstva za sanaciju utvrde Grebengrad

  Gradu Novom Marofu na kraju lanjske godine stigle su odlične vijesti – Ministarstvo kulture i medija dodijelilo im je dodatnih 100 tisuća bespovratnih kuna za sanaciju jedne od najprepoznatljivijih kulturno-povijesnih lokacija u ovom dijelu Hrvatske, utvrde Grebengrad. Prošle je godine u tu svrhu Gradu Novom Marofu resorno Ministarstvo dodijelilo ukupno 200 tisuća kuna. - Drago mi je što Ministarstvo redovito prepoznaje povijesni, kulturni, ali i turistički značaj utvrde Grebengrad u […]

  today03/01/2023 45

  0%