play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Vodstvo HNS-a: – S jasnim ciljevima i konkretnim programskim incijativama ulazimo u vruću političku jesen

Vodstvo HNS-a na inicijativu v.d. predsjednika HNS-a Mirka Korotaja okupilo se u Varaždinu gdje je održana sjednica Predsjedništva HNS-a te radni sastanak sa saborskim zastupnikom HNS-a Predragom Štromarom, HNS-ovim načelnicima, gradonačelnicima te predsjednicima općinskih i gradskih vijeća iz redova HNS-a.

Glavna tema sastanka bile su aktivnosti koje se planiraju realizirati u narednom periodu.

“Naša najveća snaga su naši ljudi i zahvaljujući njima, vođeni jasnim ciljevima i konkretnim programima ambiciozno ulazimo u vruću političku jesen. Danas smo u Varaždinu okupili Predsjedništvo, ali i naše načelnike, gradonačelnike te predsjednike općinskih i gradskih vijeća kako bi definirali plan aktivnosti za naredno razdoblje. Poseban naglasak stavljen je na programske inicijative o kojima se intenzivno razgovaralo, a koje će HNS u narednom razdoblju predstaviti javnosti.”- poručio je v.d predsjednika HNS-a Mirko Korotaj.

Tom prilikom vodstvo HNS-a posjetilo je i Špancirfest, jedan od najpopularnijih I najposjećenijih festivala kontinentalne Hrvatske. Krunoslav Lukačić, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije istaknuo je važnu ulogu turizma u razvoju gospodarstva kontinentalne Hrvatske.

“- Posljednjih nekoliko godina svjedoci smo bržeg razvoja turističke ponude kontinentalne Hrvatske, na koju je Špancirfest zasigurno utjecao. Raste broj kuća za odmor, s odličnom ponudom sadržaja, raste broj noćenja, a „Špancir“ predstavlja odličnu platformu za promociju malih privrednika. Uz Špancirfest, istaknuo bih i Porcijunkulovo, Renesansni festival u Koprivnici te Dane ludbreške Svete nedjelje, kao manifestacije koje su  temelj kontinentalnog turizma sjeverne Hrvatske i koje godinama privlače veći broj posjetitelja, te generiraju i stalno rastući broj noćenja.” zaključio je Lukačić.

U narednom razdoblju vodstvo HNS-a nastavit će s obilaskom Županijskih organizacija te uz predan rad članstva na terenu provoditi zacrtane planove i programe te intenzivno raditi na osnaživanju stranke.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Usvojen proračun Varaždinske županije za 2023. vrijedan 230,8 milijuna eura

  Proračun Varaždinske županije za 2023. godinu iznosi 230,8 milijuna eura, a prvi put je iskazan u novoj službenoj valuti Republike Hrvatske. Riječ je o konsolidiranom proračunu u koji je uključeno svih 57 proračunskih korisnika Županije, dok u ukupnom proračunu sama Županija sudjeluje s 42,4 milijuna eura.   Temeljni financijski dokument su na sjednici većinom glasova prihvatili vijećnici Županijske skupštine.   - Proračun za 2023. godinu, osim što vodi brigu o […]

  today30/11/2022 102

  0%