play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Veseli ispraćaj 2021. godine u Vinici

Na podnevnom dočeku Nove 2022. godine okupilo se mnoštvo stanovništva, djece, roditelja i starijih ljudi iz Općine Vinica.

U iščekivanju vatrometa, najmlađi su se zabavili crtanjem, roditelji druženjem uz topli čaj, kuhano vino te klipiće, sokove i slatkiše za djecu. Svi zainteresirani mogli su ovjekovječiti podnevni doček u „zoni fotografiranja“, a svoje želje napisati na papirić i staviti na „drvo želja“. Točno u podne, nakon odbrojavanja vatrogasci su s vrha tornja zapalili šarene baklje, pustili balone, a na vatrogasnim vozilima su upalili sirene. Posljednje iznenađenje za najmlađe bio je Djed Mraz koji im je podijelio slatke paketiće.

Podnevnom dočeku pridružio se i načelnik Općine Vinica, dr.sc. Branimir Štimec, prof. i zaželio sve najbolje u nadolazećoj godini, zahvalio se vatrogascima i Udruzi mladih UMAMI na izvrsnoj organizaciji.

Pod pokroviteljstvom Općine Vinica, DVD Vinica i Udruga mladih UMAMI Vinica organizirali su doček Nove 2022. godine kod vatrogasnog doma.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Financira se rad 96 pomoćnika u nastavi za 98 učenika s teškoćama

  Danas je u Županijskoj palači održana uvodna konferencija projekta „Mi Možemo“ petog po redu projekta osiguravanja pomoćnika u nastavi u školama u kojima je Varaždinska županija osnivač. Uvodnoj konferenciji su putem ZOOM aplikacije nazočili ravnatelji škola koje su uključene u projekt te zamjenica župana Silvija Zagorec, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr.sc. Miroslav Huđek kao i Sanja Peharda iz Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije. Zamjenica […]

  today15/03/2022 130

  0%