play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Veseli ispraćaj 2021. godine u Vinici

Na podnevnom dočeku Nove 2022. godine okupilo se mnoštvo stanovništva, djece, roditelja i starijih ljudi iz Općine Vinica.

U iščekivanju vatrometa, najmlađi su se zabavili crtanjem, roditelji druženjem uz topli čaj, kuhano vino te klipiće, sokove i slatkiše za djecu. Svi zainteresirani mogli su ovjekovječiti podnevni doček u „zoni fotografiranja“, a svoje želje napisati na papirić i staviti na „drvo želja“. Točno u podne, nakon odbrojavanja vatrogasci su s vrha tornja zapalili šarene baklje, pustili balone, a na vatrogasnim vozilima su upalili sirene. Posljednje iznenađenje za najmlađe bio je Djed Mraz koji im je podijelio slatke paketiće.

Podnevnom dočeku pridružio se i načelnik Općine Vinica, dr.sc. Branimir Štimec, prof. i zaželio sve najbolje u nadolazećoj godini, zahvalio se vatrogascima i Udruzi mladih UMAMI na izvrsnoj organizaciji.

Pod pokroviteljstvom Općine Vinica, DVD Vinica i Udruga mladih UMAMI Vinica organizirali su doček Nove 2022. godine kod vatrogasnog doma.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Grad Varaždin je Grad zdrave vrtićke prehrane

  U palači Patačić zamjeniku gradonačelnika Miroslavu Markoviću uručeni je certifikat Healthy meal standard i priznanje Grad zdrave vrtićke prehrane kojim je Grad Varaždin zaokružio priču oko uvođenja i implementacije novog sustava zdrave prehrane u Dječjem vrtiću Varaždin. Certifikat Healthy meal standard zamjeniku gradonačelnika je uručio predstavnik certifikacijske kuće Bureau Veritas Croatia Vanja Kokanović, a priznanje Grad zdrave vrtićke prehrane dodijelili su predstavnici tvrtke RED FORK koja je implementirala i pratila […]

  today26/04/2023 35

  0%