play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Velika nagrada za Centar Tomislav Špoljar

 

Još krajem studenog je u Osijeku održana finalna dodjela nagrada projekta Europski tjedan sporta. #BeCROactive nagrada, koju Ministarstvo turizma i sporta uz sufinanciranje Europske unije dodjeljuje u sklopu Europskog tjedna sporta. U kategorijama Lokalni heroj, Obrazovanje, Radno mjesto i Međugeneracijska uključenost nagrade dobivaju oni koji doprinose promociji sporta i tjelesne aktivnosti. U konkurenciji svih škola iz Hrvatske Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar proglašen pobjednikom u kategoriji Obrazovanje.

Nakon mnogo održanih aktivnosti i prijave na projekt voditeljica i koordinatorica svih sportskih aktivnosti Kristina Kralj je u ime Centra primila nagradu.  Ovom nagradom Centar je pokazao brigu o zdravlju i važnosti kretanja učenika uz uvijek naglašenu  uključenost  u zajednicu. Uz djelatnike Centra u projektu su sudjelovali i vanjski suradnici Anamarija Želimorski Pavić, voditeljica Feel Active, koja je održavala plesnu radionicu i Tomislav Jelenski, voditelj Nogometne akademije Lumen koji je učenicima omogućio trening na terenu s umjetnom travom. (ljv)

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%