play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinski studenti i učenici, jeste li se prijavili za gradsku stipendiju? Rok istječe 20. listopada u ponoć!

Grad Varaždin je na svojim službenim web stranicama objavio natječaj za stipendiranje učenika i studenata za 2024./2025. godinu.

Cijeli postupak prijave te potrebni obrasci objavljeni su na poveznici:

Prijave se podnose online, a uz digitalni obrazac prijave je potrebno dostaviti digitalnim putem, odnosno učitati potrebnu dokumentaciju. Na stranici su objavljene i detaljne upute kako se prijave treba popuniti.

Važno je napomenuti da se novim korisnicima smatraju korisnici stipendija koji su dobivali stipendiju Grada, ali im je ugovor o stipendiranju istekao završetkom studija za koji je ugovor sklopljen. Postojećim korisnicima stipendija smatraju se korisnici koji imaju važeći ugovor za studij za koji je ugovor sklopljen.

Za sve dodatne informacije tijekom trajanja Natječaja, podnositelji se mogu radnim danom u vremenu od 7:30 – 15:00 sati obratiti na telefone 042/658-042, 042/658-015, 042/658-036 ili na e-mail: danijela.vusic@varazdin.hr

Rok za prijavu na natječaj je do ponoći u nedjelju, 20. listopada 2024. godine te nakon toga prijave više neće biti moguće.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Podravka otvorila novi pogon za preradu rajčice u Varaždinu

    Značajna investicija u modernizaciju i povećanje kapaciteta koja dodatno osnažuje proizvodni proces i suradnju s kooperantima diljem Hrvatske.   Podravkin novi pogon za preradu rajčice u sklopu Tvornice voća i povrća u Varaždinu i službeno je krenuo s radom. Investicija ukupne vrijednosti više od 13 milijuna eura predstavlja značajan iskorak u modernizaciji i povećanju kapaciteta primarne prerade svježe rajčice u kontinentalnoj Hrvatskoj, omogućujući tako sigurnost kontinuiteta vlastite proizvodnje. Novi pogon […]

    today16/07/2024 361

    0%