play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinski OPG Pocedulić među tri najbolja u Hrvatskoj

Na 10. izdanju izbora za najbolji OPG u Republici Hrvatskoj „Zlata vrijedan“ u organizaciji Večernjeg lista i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, odlično 3. mjesto osvojio je varaždinski OPG Pocedulić te tako još jednom dokazao visoku razinu stručnosti i kvalitete svog poljoprivrednog gospodarstva koje je već dosad nagrađivano najvišim priznanjima.

Tamara Šabić i Dario Pocedulić, vlasnici OPG Pocedulić na svom su imanju prije nekoliko dana otvorili proizvodno-prezentacijsko-prodajni centar Kuću Varaždinske heljde, a upravo u proizvodnju će i uložiti dobivenu novčanu nagradu. Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković čestitaju OPG Pocedulić na osvojenoj nagradi i velikom priznanju. OPG Pocedulić puno ulaže u kvalitetu svojih proizvoda i ovakve nagrade su dokaz da se to prepoznaje i zasigurno im daje dodatan vjetar u leđa. Takav poticaj je važan za svakog poduzetnika, a posebno za mala obiteljska gospodarstva.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 5

  0%