play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinski OPG Pocedulić među tri najbolja u Hrvatskoj

Na 10. izdanju izbora za najbolji OPG u Republici Hrvatskoj „Zlata vrijedan“ u organizaciji Večernjeg lista i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, odlično 3. mjesto osvojio je varaždinski OPG Pocedulić te tako još jednom dokazao visoku razinu stručnosti i kvalitete svog poljoprivrednog gospodarstva koje je već dosad nagrađivano najvišim priznanjima.

Tamara Šabić i Dario Pocedulić, vlasnici OPG Pocedulić na svom su imanju prije nekoliko dana otvorili proizvodno-prezentacijsko-prodajni centar Kuću Varaždinske heljde, a upravo u proizvodnju će i uložiti dobivenu novčanu nagradu. Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković čestitaju OPG Pocedulić na osvojenoj nagradi i velikom priznanju. OPG Pocedulić puno ulaže u kvalitetu svojih proizvoda i ovakve nagrade su dokaz da se to prepoznaje i zasigurno im daje dodatan vjetar u leđa. Takav poticaj je važan za svakog poduzetnika, a posebno za mala obiteljska gospodarstva.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Jana Koščak dijelila medalje na kvalifikacijama Erste Plave Lige

  Stadion Sloboda u Varaždinu, 22. svibnja bio je domaćin kvalifikacija za Erste Plavu ligu 2024, za koju su se natjecali učenici osnovnih škola iz Varaždinske županije i okolice. Sudjelovalo je 187 djece od 1. do 6. razreda, a po dvoje najboljih iz svake discipline i kategorije plasiralo se na finalno natjecanje, koje će se održati 7. rujna u Zagrebu u sklopu memorijala Boris Hanžeković. Nenad Pavliček iz Atletskog kluba Sloboda, […]

  today25/05/2024 8

  0%