play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinska županija objavila javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga  

 

Varaždinska županija je u ponedjeljak, 22. siječnja, objavila Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2024. godini.  

Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekata od interesa za opće dobro.

Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu; zaštitu i promicanje ljudskih prava; zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja; promociju poljoprivrede i šumarstva; promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja; promicanje sporta; promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora; civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje; razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; zaštitu zdravlja; zaštita prava branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji.
Prijave se podnose:

online putem mrežne stranice Varaždinske županije: https://potpore.vzz.hr/

ili poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin.

Rok za podnošenje prijava je do 23. veljače 2024. godine.

Natječaj, natječajna dokumentacija i poveznica na online prijavu su objavljeni na sljedećem linku: http://tinyurl.com/mucj8cyn

Sva pitanja vezana mogu se postaviti isključivo na e-mail: udruge@vzz.hr.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Iskoristite blagodati varaždinskih bazena

  Varaždinski gradski bazeni, u Zagrebačkoj ulici i na Dravskom kupalištu, te Aquacity spremni dočekuju kupaće. O tome su danas, u ponedjeljak, 24. lipnja pokraj otvorenog bazena u Zagrebačkoj ulici konferenciju za novinare održali gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj i ravnateljica JU Gradski bazeni Jelena Pavleković. - Pozivam naše sugrađanke i sugrađane da u ove vruće ljetne dane koriste sve blagodati bazena u Zagrebačkoj ulici, dravskih bazena i kupališta […]

  today24/06/2024

  0%