play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždin vodi u izboru za Najljepši advent u Hrvatskoj

Još jedan dan ostao je do kraja izbora za Najljepši advent koji po treću godinu provodi portal Gradonačelnik.hr uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta. U kategoriji velikih gradova s više od šest tisuća glasova podrške trenutno uvjerljivo vodi Advent u Varaždinu.

Varaždin je i protekle dvije godine sudjelovao u ovom izboru i bio u najužem krugu favorita za pobjedu, no na kraju je u neizvjesnoj završnici po izboru Facebook publike proglašen drugim najljepšim adventom. Brojni zadovoljni posjetitelji i dobra energija koja od 1. prosinca vlada na gradskim ulicama najbolja su nagrada, a vjerujemo da će ovogodišnji trijumf u izboru za Najljepši advent u Hrvatskoj na najbolji način okruniti sav trud i angažiranost koji su uloženi u organizaciju.

 

Za titulu najljepšeg ove se godine natječu 64 adventa, odnosno 48 gradova i 16 općina, a pobjednici se biraju u četiri kategorije- veliki, srednji i mali gradovi te najljepši advent u općinama. U kategoriji velikih gradova u kojoj konkuriraju gradovi s više od 35 tisuća stanovnika i sjedišta županija, uz Varaždin, natječe se još 15 gradova: Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Gospić, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar.

Lajk podrške za Advent u Varaždinu možete dati na Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr do petka, 5. siječnja, u podne.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Petrijanec: Natječaj za dodjelu stipendija nadarenim učenicima i studentima

  Općina Petrijanec u školskoj/akademskoj 2023./2024. godini daje stipendije nadarenim učenicima srednjih škola i studentima. Za školsku/akademsku 2023./2024. godinu dodijeliti će se stipendije u visini mjesečnog iznosa: Učenici srednjih škola: – učenici srednjih škola sa sjedištem na području Varaždinske županije – 35,00 eura Studenti: – studenti polaznici visokih učilišta sa sjedištem na području Varaždinske županije – 45,00 eura – studenti polaznici visokih učilišta sa sjedištem na području Međimurske županije – 55,00 […]

  today13/10/2023 41

  0%