play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždin u europskom projektu o autonimnim vozilima

Početna radionica projekta GINEVRA koji se provodi u okviru Programa transnacionalne suradnje središnja Europa 2021-2027, održana je danas, u ponedjeljak 23. listopada 2023. godine u multimedijalnoj dvorani GMV-a u palači Herzer u Varaždinu.

Glavni cilj projekta GINEVRA je povećati svijest i suradnju tijela javnog sektora i drugih dionika, te poboljšati upravljanje na više razina kako bi se pripremila sigurna i građanima prilagođena implementacija autonomnih vozila u malim i srednjim gradovima Središnje Europe.

Grad Varaždin u suradnji s Razvojnom agencijom Sjever – DAN i inozemnim partnerima provodi projekt koji je sufinaciran iz programa Europske unije – INTERREG Central Europe, čija je ukupna vrijednost 2.536.965,40 EUR. U projektu GINEVRA surađuje 11 partnera i 3 suradnika iz 7 zemalja   Italije, Slovenije, Mađarske, Njemačke Austrije, Poljske i Hrvatske. Aktivnosti u sklopu projekta u Gradu Varaždinu bit će izvedene u vrijednosti 168.000 eura.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%