play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždin predstavljen uoči ždrijeba za Svjetsko rukometno prvenstvo

Uoči svečanog ždrijeba za Svjetsko prvenstvo za rukometaše koje će 2025. godine biti održano u Hrvatskoj, Danskoj i Norveškoj, ispred Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, 29. svibnja održano je predstavljanje gradova domaćina, među kojima je i Varaždin.

Varaždin će u siječnju iduće godine okupiti brojne ljubitelje rukometa, pogotovo iz Mađarske i Sjeverne Makedonije koje uz Nizozemsku i Gvineju čine skupinu D kojoj će domaćin biti Varaždin. Osim Varaždina, gradovi domaćini hrvatskog dijela prvenstva su još Zagreb i Poreč, a u Varaždinu i Zagrebu bit će igrane i utakmice drugog dijela grupne faze natjecanja.

U svom izložbenom prostoru Turistička zajednica grada Varaždina kroz promotivne materijale, VR naočale i gastro delicije istaknula je posebnosti Varaždina. Doživljaj Varaždina kao prvog hrvatskog UNESCO-vog grada glazbe upotpunila je glazbena kamperica koja je izazvala veliku pozornost okupljenih i završila ovjekovječena na brojnim fotografijama.

Također, od lokalnih specijaliteta najveći je interes vladao za nadaleko poznatim Varaždinskim klipičima koji su nestali u trenu. Mnogi su zahvaljujući VR naočalama virtualno doživjeli najveći i najpopularniji ulični festival u Hrvatskoj- Špancirfest i najavili svoj dolazak na ovogodišnje 26. izdanje festivala od 23. kolovoza do 1. rujna.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Ženska inicijativa HNS-a i ove godine donirala udrugu „Uz tebe sam“

  Iako članice Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije često doniraju udrugu „Uz tebe sam“, i ovog puta su ponovile isto povodom Božića, kako bi u ovo teško i neizvjesno vrijeme razveselile najmlađe korisnike udruge. Iako prethodnih godina zbog pandemije korisnici nisu mogli održati priredbu uoči Božića, ove godine ona je održana u prostorijama Studentskog centra Varaždin, te je tom prilikom održana i podjela zahvalnica donatorima udruge. Zahvalnicu je u ime Ženske inicijative HNS-a […]

  today23/12/2022 101

  0%