play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Vanessa Kralj osvojila prestižni Grand Prix Međimurskog festivala!

Prekrasan ambijent Atrija Starog grada u Čakovcu na 22. Međimurskom festivalu “Ljubo Kuntarić” bio je slavodobitan za mladu međimursku pjevačicu Vanessu Kralj, koja je osvojila prestižni Grand Prix. Ovogodišnje izdanje polučilo je sijaset vrhunskih mladih izvođača uz one daleko iskusnije, na festivalu nastupilo je 19 sjajnih izvođača koji su nagrađeni aplauzima, no ipak se Vanessa posebno istaknula izvedbom svog prvog singla “Digni glavu”. “Emocija koja isijava kroz simpatičnost”, riječi su kojima je Vanessu Kralj opisao skladatelj i član žirija RTL-ovog showa Superstar Tonči Huljić kada je vrlo emotivno otpjevala i na klaviru odsvirala hit grupe Dalmatino “Dajem ti rič'”. 

S vjerom u sebe Vanessa se prijavila na televizijski talent show, a s istom vjerom snimila je i svoju prvu pjesmu himnične melodije te znakovitog naziva “Digni glavu” koju su za nju napisali Ivan Mikulić i Alen Orlić. Stihove, koji govore o snazi žene poručujući da odustajanje nije opcija jer nikada ne znaš kakve životne ljepote čekaju iza ugla, Vanessa je donijela uvjerljivo kao da je proživjela sve o čemu pjeva i tu se krije snaga njenog talenta koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Oko svog prvog videospota Vanessa se jako potrudila, okupivši ekipu profesionalaca predvođenih austrijskim redateljem Markusom Kramplom koji je pazio da svaki detalj bude pomno osmišljen i u skladu s njenom inspirativnom pjesmom. Veliki doprinos spotu dala je i prekrasna glumica Arija Rizvić, utjelovivši ženu koja uz Vanessinu pomoć pronalazi snagu da se izdigne iz svih poteškoća. Ljepote međimurskog kraja sjajno su se stopile s redateljevom vizijom pa su rijeka Mura, imanje Terbotz, Mađerkin breg i Dom kulture Štrigova ponudile bajkovitu kulisu Vanessine glazbene priče koja je tek počela.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas u radnoj posjeti Varaždinskoj županiji

      Varaždinsku županiju posjetio je državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas koji je tom prilikom u Županijskoj palači održao radni sastanak sa županom Varaždinske županije Anđelkom Stričakom i njegovim suradnicima. Razgovaralo se o projektima i programima od zajedničkog interesa, a sve u cilju uspostavljanja, održavanja i promicanja veza s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, jačanjem suradnje s hrvatskim iseljeništvom, poticanja i pomoći povratka i […]

  today08/02/2024 32

  0%