play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Promo

Uvijek se vratite sa više namirnica nego li vam je prvotno bio plan? Ne brinite, donosimo rješenje!

today10/12/2021 40

Background

Uštedite pri kupnji jednostavnim trikovima koje donosimo.

Samo par trikova koje donosimo smanjit će vam troškove i vratiti osmijeh pri odlasku u sljedeću nabavku namirnica

Jeste li znali da za razliku od ostalih europskih država, Hrvati troše puno više na hranu, u odnosu na veličinu plaću. Za naše prilike i plaće, hrana je uistinu skuplja nego u drugim državama. Od početka pandemije količina i potreba za kupnjom je uistinu značajno narasla, a pojedini proizvodi, koje svakodnevno koristimo su poskupjeli. Zato je potrebno da izdvojite malo vremena, da bi uštedjeli na novcu. Iznos koji potrošite na namirnice, najviše ovisi o tome gdje kupujete i za koliko kučanstvo. Postoje jednostavne radnje, bez obzira koliko potrošili, koje možete poduzeti da uštedite vaš novac. Primjerice ne idite u trgovinu bez popisa namirnica, i nemojte odskakat previše od liste. Pokoji proizvod sastrane je dozvoljen, ali bez pretjerivanja. Popis hrane će vam omogućiti uštedu vremena u kupovanju bez lutanja, smanjit će rizik kupnje drugih proizvoda koje vas mame sa polica, i pomoći će vam da izbjegnete povratak u kupovinu u slučaju da ste nešto zaboravili.

Katalozi i kartice lojalnosti izvrstan su primjer na kojima možete dodatno uštedjeti vrijeme i novac

Pregledajte kataloge, u kojima trgovine nude tjedni popust na određene artikle. Na primjer, tommy katalog često nudi izvrsne popuste na suhomesnate proizvode, kao i na veliki izbor smrznute hrane i mliječnih proizvoda. Pevex katalozi nude sve za ovogodišnje božićne i novogodišnje praznike, od božićne jelke i ukrasa za dom, do prigodnih poklona za vaše najmilije. Gotovo svi veći lanci trgovina, imaju i kartice lojalnosti, na kojima skupljate bodove ili dobivate kupove, te ih trošite na ono što vama odgovara. Tako na primjer u trgovini Lidl, uštedjet ćete putem Lidl plus aplikacije, kojom aktivirate kupone koje želite iskoristiti, a prilikom plaćanja na blagajni, trebate otvoriti aplikaciju, gdje će vam skenirati digitalnu karticu, a ušteda će vam odmah biti vidljiva. Putem aplikacije u mogućnosti ste vidjeti proizvode na akciji i novi tjedni lidl katalog. Još jedan od učinkovitih načina uštede je da usporedite namirnice u više dućana, možda se samo radi od svega nekoliko kuna, no ako na taj način kupite više artikala, veća će biti i ušteda.

Written by: Marko Plantić

Rate it

Previous post

Razno

Postoji velika potreba za nastavkom Projekta Zaželi

Projekt Zaželi-Aktivne u zajednici nositelja GDCK Ivanec i partnera provodi se na području Grada Ivanca i općine Maruševec od 5. siječnja 2021., a zaposlene žene za podršku starijim osobama-gerontodomaćice, teren, područje Grada Ivanca i Općine Maruševec obilaze od 15. veljače. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda. Projekt završava s 5. ožujka 2022., a osobe za podršku starijim i nemoćnim osobama završavanju s obilascima 31. siječnja. Iz GDCK Ivanec se […]

today10/12/2021 13