play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Utrka grada Novog Marofa privukla brojne trkače i još brojnije navijače

Prekrasno vrijeme u srijedu je u Zagorsku ulicu u Novom Marofu izmamilo stotine građana, ne samo da bi uživali u suncu i druženju, već i da bi pružili podršku desecima trkača koji su sudjelovali u tradicionalnoj Utrci grada Novog Marofa.

Riječ je o sportskom događanju koje su u sklopu manifestacije Antunovo v Marofu organizirali Grad Novi Marof i Osnovna škola Novi Marof, a uz mališane iz dječjih vrtića s područja grada te osnovnoškolce, u utrci su sudjelovali i srednjoškolci.

Ovo je tradicija koju ne prekidamo već više od 20 godina, koliko se u raznim oblicima održava Utrka grada Novog Marofa. Prednjače naši vrtići i osnovnoškolci, a drago nam je što se unazad nekoliko godina uključila i naša Srednja škola. Čestitam svim sudionicima, posebno onima koji su osvojili medalje, a Grad i Osnovna škola nagradili su ih diplomama, čokoladama, kapama. Raduje me što su se naši sugrađani okupili u doista velikom broju kako bi dali podršku trkačima, ali i našim nastojanjima da djecu od malih nogu navikavamo na aktivnosti na otvorenom, a one veće potičemo da se nastave baviti sportom, bez obzira na školske aktivnosti – rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Dodajmo i da su se vrtićarcima i školarcima pridružili zaposlenici OŠ Novi Marof koji su istrčali revijalnu utrku na 50 metara.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Koje predstave možete pogledati na 12. Tjednu smijeha?

  U organizaciji Kerekesh Teatra od 4. do 13. lipnja u Varaždinu i Varaždinskoj županiji će se održati 12. Tjedan smijeha. Predstave će se održavati na ljetnoj pozornici Arene Varaždin, dok će se u slučaju lošeg vremena predstave izvoditi u maloj dvorani Arene Varaždin. Otvorenje festivala započinje premijerom predstave „Susjedi“, najočekivanije predstave ove godine koja je napravljena prema najgledanijoj seriji u režiji Ljubomira Kerekeša, dok će točku na „i“ staviti premijera […]

  today05/05/2021 183

  0%