play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješno organiziran 27. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 27. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu. Na stazi dužine 3,5 kilometra voženoj po kanalu HE Varaždin nastupilo je 55 posada iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Borna Valjak polaznik škole kajaka, Marin Bjeliš kod kadeta u kajaku, Hana Valjak u kajaku kod kadetkinja, Matija Novak u kajaku kod juniora, Emil Milihram u kajaku kod seniora, Mate Bijeliš u turističkom kajaku, Danijel i Ervin Mijatović u kanu dvosjedu i Davorin Šestanj i Patrik Rauš u turističkom kanu dvosjedu.
Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Neo Vugrek kod kadeta, Leona Habek u kajaku kod kadetkinja, te Robert Rauš i Mario Peček u turističkom kanu dvosjedu.

Na treća mjesta plasirali su se Lucija Plantak u kajaku kod mlađih kadetkinja, Andrija Novak u kajaku kod mlađih kadeta, Domagoj Cerovečki u kajaku kod kadeta, Nikola Novosel u kajaku kod seniora, Veljko Milihram u kanu jednosjedu i Nikola Novak u turističkom kajaku.
Matija Novak bio je 4. kod kadeta u kajaku, kao i Dina Stanković kod mlađih kadetkinja i Darko Tomašek i Igor Krajcar u turističkom kanu dvosjedu.

Na 5. mjesto plasirali su se Viktor Žmegač u kajaku kod kadeta, Dino Šimek  u kajaku kod veterana i Damian Kukec u kajaku kod seniora.

Goran Vugrek u bio je 7. u kajaku kod seniora, a Michel Ivić 9. u kajaku kod veterana.
Kajak kanu klub organizira Kup mladih Varaždin i Otvoreno seniorsko prvenstvo Varaždina u kajak slalomu koji će se održati u nedjelju 5. svibnja 2024. kod mostova na rijeci Dravi s početkom u 11:00 sati pa pozivamo sve zainteresirane nam se pridruže i pogledaju ovo zanimljivo natjecanje.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Gradonačelnik Varaždina na konferenciji o pametnim rješenjima u gradovima

  „Inovacijama do održivih gradova“ naziv je panel rasprave koja je održana u srijedu 6. travnja 2022. godine na početku 8. konferencije Smart Cities“ na zagrebačkom velesajmu. Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj je zajedno s gradonačelnicima Rijeke, Karlovca i Zaprešića uz moderatora Vanju Figenwalda raspravljalo o Kvalitetnom upravljanju gradovima na temelju održivih strategija, odgovornosti, transparentnosti, sudjelovanje građana, smanjenje emisije štetnih plinova. Bilo je riječi i o energetskoj učinkovitosti, gospodarenju otpadom, […]

  today07/04/2022 58

  0%