play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješno organiziran 26. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 26. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu. Na stazi dužine 3,5 kilometra voženoj po kanalu Hidroelektrane Varaždin nastupilo je 46 posada iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Borna Valjak polaznik škole kajaka, Marin Bjeliš kod mlađih kadeta u kajaku, Hana Valjak u kajaku kod kadetkinja, Dušan Brkušanin u kajaku kod seniora, Simeron Cesarec u turističkom kajaku, Danijela i Dušan Brkušanin u konkurenciji mješovitih parova u turističkom kanu dvosjedu, Davorin Šestanj i Patrik Rauš u turističkom kanu dvosjedu i Mario Vrbanec na SUP dasci.

Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Neo Vugrek kod mlađih kadeta, Danijel Mijatović u kanu jednosjedu, Mate Bjeliš u turističkom kajaku, Robert Rauš i Mario Peček u turističkom kanu dvosjedu, te Emil Skledar na SUP dasci.

Na treća mjesta plasirali su se Jan Petrić u kajaku kod juniora, Veljko Milihram u kanu jednosjedu, Nikola Novak u turističkom kajaku, te Darko Tomašek i Igor Krajcar u turističkom kanu dvosjedu.

Matija Novak bio je 4. kod kadeta u kajaku, Michel Ivić 5. u kajaku kod veterana, te Goran Vugrek u kajaku kod seniora.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Klenovnik se našao među najuspješnijim općinama u Varaždinskoj županiji po povlačenju sredstava iz EU fondova

    Portal Načelnik.hr napravio je analizu o povučenim sredstvima u 2022. godini te usporedbu 2021. - 2022.g. Analiza je napravljena iz podataka o izvršenju proračuna za 2022. godinu (konsolidirani izvještaji o prihodima i rashodima, primicima i izdacima općina). Na popisu se, na drugom mjestu po povećanju povučenih sredstava, našla Općina Klenovnik koja je, tijekom 2022. godine, povukla 5296,11% više u odnosu na prije povučena sredstva iz EU fondova. Ukupno su […]

  today09/11/2023 79

  0%