play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješno organiziran 26. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 26. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu. Na stazi dužine 3,5 kilometra voženoj po kanalu Hidroelektrane Varaždin nastupilo je 46 posada iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Borna Valjak polaznik škole kajaka, Marin Bjeliš kod mlađih kadeta u kajaku, Hana Valjak u kajaku kod kadetkinja, Dušan Brkušanin u kajaku kod seniora, Simeron Cesarec u turističkom kajaku, Danijela i Dušan Brkušanin u konkurenciji mješovitih parova u turističkom kanu dvosjedu, Davorin Šestanj i Patrik Rauš u turističkom kanu dvosjedu i Mario Vrbanec na SUP dasci.

Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Neo Vugrek kod mlađih kadeta, Danijel Mijatović u kanu jednosjedu, Mate Bjeliš u turističkom kajaku, Robert Rauš i Mario Peček u turističkom kanu dvosjedu, te Emil Skledar na SUP dasci.

Na treća mjesta plasirali su se Jan Petrić u kajaku kod juniora, Veljko Milihram u kanu jednosjedu, Nikola Novak u turističkom kajaku, te Darko Tomašek i Igor Krajcar u turističkom kanu dvosjedu.

Matija Novak bio je 4. kod kadeta u kajaku, Michel Ivić 5. u kajaku kod veterana, te Goran Vugrek u kajaku kod seniora.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica prikuplja humanitarnu pomoć za obitelj Borak

  Zbog velike tragedije koja je nedavno zadesila obitelj Borak, Općina Cestica pokrenula je službeni postupak prikupljanja sredstava za unesrećenu obitelj. Sva dokumentacija i suglasnosti koje su potrebne upućene su u banku kako bi se otvorio namjenski račun za skupljanje donacija. Račun će biti otvoren i dostupan za uplate početkom sljedećeg tjedna, a podaci će biti objavljeni uskoro. Iz Općine pozivaju sve one koji žele pomoći svojim donacijama da pričekaju otvaranje […]

  today08/05/2021 74

  0%