play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješna suradnja Medicinske škole Varaždin i Srednje škole Novi Marof

Povodom Svjetskog dana šećerne bolesti, koji se obilježava 14. studenog, učenici i nastavnice Iva Delonga Habek i Nataša Vuković iz Medicinske škole Varaždin održale su edukativno predavanje o preventivi, dijagnostici, simptomima, liječenju te pravilnoj prehrani i ostalim korisnim savjetima kako živjeti sa ovom vrlo složenom bolesti te o mjerama sprječavanja komplikacija.

Bilo je organizirano i mjerenje koncentracije glukoze u krvi, vrijednosti krvnog tlaka i mjerenje ukupnog kolesterola u krvi zainteresiranim djelatnicima i učenicima Srednje škole Novi Marof.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Grad Varaždinske Toplice i u 2023. godini nastavlja s jakim demografskim mjerama

  Grad Varaždinske Toplice i nastavlja s mjerama potpora svojim građanima, a pozamašna financijska sredstva koja izdvaja za svoje najmlađe stanovnike i za studente kroz stipendije samo su neki od dokaza brige o građanima. Naime, Grad Varaždinske Toplice jedan je od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji roditeljima beba iz svog proračuna isplaćuje pozamašna financijska sredstva, a s provođenjem ove demografske mjere nastavlja i u 2023. godini. Tako za prvo dijete izdvaja […]

  today05/01/2023 59

  0%