play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Upravni odbor Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ donio odluku o potporama projektima

Nakon provedenog javnog poziva za financiranje projekta prevencije kriminaliteta Upravni odbor Zaklade „Sveti Mihael“ Varaždinske županije jednoglasno je donio odluku o projektima koji će dobiti potporu iz fonda Zaklade u ukupnom  iznosu     od 13 000 eura.

Pristiglo je deset ponuda, od kojih dvije nisu dobile potporu članova Upravnog odbora.

Uz financijsku pomoć Zaklade  za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ tako će se provoditi preventivni projekti Udruge savjetovališta „Uz tebe sam“, Hrvatskog društva Crveni križ Gradskog društva Ivanec, Biciklističkog akademskog sportskog kluba Vinica, Društva za športsku rekreaciju Salinovec, Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, Udruge za odrasle osobe s autizmom „Plavo srce, Varaždinskih vijesti i Tin-Marketinga.

„Projekti koji su odlukom članova Upravnog odbora Zaklade „Sveti Mihael“ dobili potporu ili u punom ili djelomičnom iznos u traženog uistinu su raznoliki od usmjerenih na veću sigurnost u prometu do prevencije ovisnosti i kriminaliteta. Nadamo se da će prijaviteljima projekata ova sredstva biti od pomoći i da će sve prijavljene programske aktivnosti provesti u predviđenom roku, odnosno do kraja 2023. godine“, istaknuo je Dalibor Božić, zamjenik predsjednice Upravnog odbora Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“.

Ugovori o dodjeli sredstava bit će potpisani do kraja mjeseca.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Na Korzu u Varaždinu otvorena 28. Međunarodna izložba cvijeća

  Već tradicionalno dan prije otvorenja Varaždinskih baroknih večeri, koje počinju sutra, u petak 22. rujna svečanim koncertom u varaždinskoj Katedrali, na središnjem gradskom trgu u Varaždinu otvorena je 28. Međunarodna izložba cvijeća. Sedam atraktivnih i lijepih cvjetnih instalacija krasi gradsko središte kojeg su danas obišli i zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj, predsjednica Udruge vrtlara Varaždinske županije Viktorija Cikač, ravnatelj Varaždinskih baroknih večeri Davor […]

  today22/09/2023 2

  0%