play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uoči lokalnih izbora Reformisti predstavili snagu stranke u Varaždinskoj županiji

U Varaždinskoj Areni predstavljeni su kandidatkinje i kandidati Narodne stranke – REFORMISTI Varaždinske županije za načelnike i gradonačelnike općina i gradova za predstojeće lokalne izbore.

Predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević istaknula je  kako će Narodna stranka-REFORMISTI u Varaždinskoj županiji na izbore izaći u svih 28 gradova i općina. U 17 gradova i općina sa svojim kandidatima, u nekoliko gradova i općina podržati će nezavisne kandidate koji će biti na listama za vijeća Narodne stranke REFORMISTI, dok će u preostalih nekoliko općina izaći s listama Reformista za općinska vijeća.

– Lokalni izbori su izbori gdje se upravo rad i konkretni rezultati mogu jasno vidjeti i mjeriti. Na kraju mandata podvuče se crta i u jasnim brojkama i u vidljivim projektima pokaže što se i kako radilo – naglasila je predsjednica Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević.

Varaždinska županija tri godine zaredom apsolutni je lider i najuspješnija županija u Hrvatskoj po realizaciji EU projekata i povlačenju europskog novca. Taj isti posao trebaju odrađivati i gradovi i općine u cijeloj županiji, a sada to nažalost nije tako i oni daju daleko manje rezultate nego što bi mogli i morali.

– Cijeli niz gradova i općina, počevši od Varaždina kao predvodnika te negativne lige, uopće nije prepoznao EU fondove kao danas ključnu polugu razvoja i dizanja kvalitete života naših građana. Reformisti su odlučili ponuditi ovako velik broj kandidata jer želimo da razvoj i projektni zamah koji imamo u Varaždinskoj županiji prenesemo i na sve naše gradove i općine – zaključila je Martinčević.

Kandidati Reformista za predstojeće izbore su: Velimir Sekol kandidat za načelnika Općine Bednja, Sanja Kočet kandidatkinja za načelnicu Općine Donja Voća, Rade Stopinšek kandidat za načelnika Općine Gornji Kneginec, Kristina Geci Smoljo kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Ivanca, Rajko Solar kandidat za načelnika Općine Jalžabet, Drago Oštarjaš kandidat za načelnika Općine Klenovnik, Vjeran Ježek kandidat za gradonačelnika Grada Lepoglave, Krešimir Horvat kandidat za gradonačelnika Grada Ludbrega, Branimir Nađ kandidat za načelnika Općine Martijanec, Renato Podbojec kandidat za načelnika Općine Maruševec, Luka Brezovec kandidat za gradonačelnika Grada Novog Marofa, Roman Strelec kandidat za načelnika Općine Petrijanec, Valerija Paljak kandidatkinja za načelnicu Općine Sračinec, Borko Mikić kandidat za načelnika Općine Sveti Ilija, Verica Vitković kandidatkinja za načelnicu Općine Trnovec Bartolovečki, Željko Bedeković kandidat za gradonačelnika Grada Varaždinske Toplice i Božidar Šipek kandidat za načelnika Općine Vinica.

 

Predsjednika Reformista, koji je i sam kandidat za novi mandat župana Varaždinske županije, Radimir Čačić istaknuo je podršku svim kandidatkinjama i kandidatima.

– Pred nama je kraj jednog razdoblja, razdoblja u kojem Reformisti nisu obnašali dužnost ni u  jednoj općini ili gradu. Po snazi organizacije, ali i po anketama, Reformisti su najjača regionalna stranka i to ćemo na ovim izborima dodatno dokazati. Siguran sam da će građani prepoznati potrebu i snagu regionalne stranke što će pokazati uspjeh naših kandidata – rekao je Čačić.

Na predstavljanju uz predsjednika Reformista i župana Varaždinske županije Radimira Čačića i predsjednicu Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i saborsku zastupnicu Nataliju Martinčević, prisutni su bili i predsjednik Regionalnog saveza Reformista Sjeverozapadne Hrvatske i državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislav Paljak i  predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin i zamjenik župana Robert Vugrin.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Utrka Grada Varaždinske Toplice privukla mnoge zaljubljenike u trčanje i sport!

  Zajednica športskih udruga grada Varaždinske Toplice i Grad Varaždinske Toplice uspješno su organizirali tradicionalnu 52. Utrku grada, koja se održala na sportskim terenima stadiona NK Mladosti Varaždinske Toplice, dok su u kategoriji rekreativke i rekreativci trčali 1700, odnosno 3200 metara ulicama grada. Predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica Marinela Belavić istaknula je kako je 52. Utrka Grada Varaždinskih Toplica jedan od važnijih događanja u gradu koji svake godine okuplja […]

  today29/09/2023 2

  0%