play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Umirovljenici Varaždinske županije snage odmjerili u šahu, beli, streljaštvu, kuglanju i pikadu

 

Pod pokroviteljstvom Varaždinske županije, a u organizaciji Saveza udruge umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije održani su 28. županijski sportski susret umirovljenika.
Natjecanje je okupilo 500-tinjak umirovljenika iz 31 udruge s područja cijele Varaždinske županije koji su snage odmjerili u pet disciplina: šahu, beli, streljaštvu, kuglanju i pikadu. Umirovljenike je, u pratnji predsjednice Saveza Jadranke Bahlen, obišao župan Varaždinske županije Anđelko Stričak.

– Varaždinska županija podupire ovakva zajednička druženja umirovljenika jer to je, uz rekreativnu notu, prilika da se međusobno druže i zabave. Drago mi je vidjeti da su naši umirovljenici i dalje aktivni, a ovo je s naše strane samo mala zahvala za sve što su kroz godine svog rada učinili za Varaždinsku županiju. Svima onima koji su danas pobijedili čestitam, a onima s malo manje sreće želim da iskoriste ovih godinu dana kako bi što spremniji došli na natjecanje – izjavio je župan Stričak.

 


Predsjednica Saveza udruge umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije Jadranka Bahlen je u ime svih umirovljenika zahvalila županu Stričaku na podršci.

– Kao Savez kontinuirano radimo na uključivanju naših članova u zajednicu u kojoj živimo. Sportski susreti umirovljenika samo su jedna od aktivnosti koje Savez provodi, a sve kako bi kvaliteta života naših umirovljenika bila što bolja. A da su umirovljenici nepokolebljivi govori i činjenica da je riječ već o 28. sportskim susretima koji se kontinuirano održavaju bez obzira na okolnosti u kojima smo se kao društvo našli. Zahvaljujem Varaždinskoj županiji na podršci, jer bez njihove potpore brojni naši projekti ne bi se mogli realizirati – rekla je predsjednica Bahlen.

Podjela priznanja najboljima uslijedit će na Skupštini Saveza umirovljenika koja je predviđena za 25. svibnja ove godine, dok početkom lipnja najbolji odlaze na međužupanijske sportske susrete umirovljenika u Koprivničko-križevačku županiju.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Jana Koščak dijelila medalje na kvalifikacijama Erste Plave Lige

  Stadion Sloboda u Varaždinu, 22. svibnja bio je domaćin kvalifikacija za Erste Plavu ligu 2024, za koju su se natjecali učenici osnovnih škola iz Varaždinske županije i okolice. Sudjelovalo je 187 djece od 1. do 6. razreda, a po dvoje najboljih iz svake discipline i kategorije plasiralo se na finalno natjecanje, koje će se održati 7. rujna u Zagrebu u sklopu memorijala Boris Hanžeković. Nenad Pavliček iz Atletskog kluba Sloboda, […]

  today25/05/2024 8

  0%