play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ukupni pobjednik 19. Olimpijskog festivala dječjih vrtića je Dječji vrtić Novi Marof

U novomarofskom športskom parku održan je 19. Olimpijski festival dječjih vrtića Novi Marof 2023., a ukupni pobjednik je Dječji vrtić Novi Marof.

Na festivalu je sudjelovalo 250 djevojčica i dječaka koji su se natjecali u nekoliko olimpijskih disciplina. U utrci djevojčica na 60 metara prvo mjesto je osvojila Josipa Horvat iz DV Bmbi, druga je Vinka Petrić iz DV Novi Marof, a treća Petra Posavec iz DV Vlakić. Kod dječaka u utrci na 60 metara najbrži je bio Karlo Piljak iz DV Pčelica, drugo mjesto je osvojio Tobis Đurđek Rabuzin iz DV Novi Marof, a treći je bio Gašpar Sedlar iz DV Bambi. U štafeti djevojčica 4 puta po 20 metra najbrže su bile polaznice DV Bambi, druge su bile članice DV Pčelica i treće DV Novi Marof. Dječaci iz DV Leptirić bili su najbrži u štafeti, drugi su bi dječaci DV Novi Marof, dok su treće mjesto osvojili dječaci DV Pčelica. U bacanju loptice kod djevojčica prvo mjesto je osvojila Erika Novoselec iz DV Novi Marof, druga je Roza Željeznjak iz DV Pčelica, dok je treće mjesto osvojila Tena Kovačić iz DV Sretna djeca. Ivan Novak iz DV Potočić osvojio je prvo mjesto u bacanju loptice, drugi je bio Andro Sokač iz DV Pčelica, a treće mjesto osvojio je Gabriel Šimek iz DV Tratinčica. U skoku u dalj kod djevojčica najbolja je bila Bela Zadravec iz DV Tratinčica, druga je Doris Bačani iz DV Vlakić, a treća Nikole Piskač iz DV Bambi. Karlo Piskač iz DV Novi Marof bio je najbolji među dječacima u skoku u dalj. Drugo mjesto je osvojio Mateo Lončar iz DV Potočić, a treće Leo Harambaša iz DV Vlakić. Pobjednice nogometnog turnira djevojčica su djevojčice iz DV Tratinčica, drugo mjesto pripalo je nogometašicama iz DV Novi Marof, a treće mjesto nogometašicama iz DV Pčelica. Pobjednici nogometnog turnira za dječake su dječaci iz DV Novi Marof, drugo mjesto pripalo je nogometašima iz DV Pčelica, a treće mjesto nogometašima iz DV Potočić. Suci su jednoglasno fair play ekipom proglasili male olimpijce iz DV „Pčelica“ iz Zagreba.

Osim djece, i odgojiteljice vrtića koje su marljivo djecu pripremale za olimpijski festival, natjecale su se u disciplini nošenje grabilice u štafeti u brzom hodanju natraške. Djeca i roditelji su vrlo glasno bodrili svoje odgojiteljice, a najspretnije i najbrže su bile odgojiteljice iz DV Novi Marof, drugo mjesto pripalo je odgojiteljicama iz DV Leptirić, a treće mjesto odgojiteljicama iz DV Potočić.

Olimpijskom festivalu nazočili su gradonačelnik Novog Marofa i saborski zastupnik Siniša Jenkač koji je djeci i svim sudionicima zaželio puno sportske sreće i uspjeha te otvorio 19. Olimpijski festival dječjih vrtića Novi Marof 2023, zatim predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Novog Marofa Vladimir Vuger i gradski vijećnik i predsjednik Upravnog vijeća DV Novi Marof Miro Sabolić koji su uručili medalje i pehare najboljim pojedincima i ekipama.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Prošlo 30 godina od oslobođenja Grada Varaždina

  Počinje službeno obilježavanje 30. godina oslobođenja Grada Varaždina i Dana branitelja Varaždinske županije pa će tako izaslanstva Varaždinske županije, grada Varaždina te predstavnici braniteljskih udruga te Udruge roditelja i obitelji poginulih branitelja položiti vijence i zapaliti svijeće u spomen na sve poginule branitelje kod Križa branitelja u 17 sati na gradskome groblju u Varaždinu. Nakon polaganja vijenaca varaždinski biskup mons. Bože Radoš predslavit će svetu misu za poginule i nestale […]

  today22/09/2021 159

  0%