play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Udruga Ritam misli priređuje književne programe i u ožujku

Udruga Ritam misli tijekom ožujka priprema tri književna programa. Prvi je najavljen za ponedjeljak, 6. ožujka s početkom u 16 sati kada će pjesnici predvođeni Ljubicom Ribić i Milanom Novakom održati poetski program za korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Zavojnoj ulici u Varaždinu. Drugi program je najavljen za utorak, 7. ožujka u Staroj vagi gdje će se od 19 sati u Jezičcu literature predstaviti pjesnikinja Vere Vujović iz Zagreba i pjesnik Slobodan Vučić iz Varaždina. Treći se program održava posljednjeg vikenda u ožujku kada će se održati dvodnevni pjesnički festival „Poezijom govorim“.

 

 • 6. ožujka 2023. – Put Emocija – u 16:00, Dom za starije i nemoćne, Zavojna 5 Varaždin, održat će se glazbeno poetski program posvećen korisnicima Doma. Pokloniti vrijeme i ljepotu riječi starijim osobama je bogatstvo koje daruje suzu u oku i osmijeh na licu.

 

 • 7. ožujka 2023. – Jezičac literature – u 19:00, kavana Stara vaga, Trg Matije Gupca 61, Varaždin. Udruga Ritam misli predstavit će knjige dvoje posve različitih autora, pjesnikinje Vere Vujović iz Zagreba i pjesnika Slobodana Vučića iz Varaždina, koji će svojom različitošću protkati večer poetskim bravurama.

 • 25. i 26. ožujka 2023. – Poezijom govorim – Svjetski dan poezije. I ove godine u Varaždinu otvaramo vrata pjesnicima. Sa željom da dan poezije bude dan ljepote izražavanja i ljepote života – kažu organizatori.

 

– Program festivala Poezijom govorim trajat će dva dana:

– subota – središnji subotnji maraton, od 11:00 u Svečanoj dvorani Županijske palače, Varaždin

– subota – sadnja pjesničkog drva i poslijepodnevno čitanje, park na trgu Matije Gupca,

Varaždin

– subota – večernje druženje, Beretinec

– nedjelja- Život u toku, jutro uz Dravu, ispred Arene Varaždin.

 

“Vjerujemo da će svatko moći pronaći jedan komadić ljepote na bogatoj trpezi poezije”, poručuju organizatori, članovi udruge Ritam misli.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Udruga savjetovalište „Uz tebe sam“ obilježila 15 godina rada

  Već punih 15 godina Udruga savjetovališta „Uz tebe sam“ brine o djeci s teškoćama u razvoju iz Varaždinske županije. Obljetnicu rada obilježili su danas na Trgu kralja Tomislava u Varaždinu prigodnim nastupom djece - korisnika Udruge. „Udruga je osnovana 2007. godine na inicijativu roditelja djece s teškoćama u razvoju, kako bi dobili pomoć za djecu, ali i za sebe, jer je teško nositi se sam 24 sata sa svim teškoćama. […]

  today13/06/2022 194

  0%