play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Udruga invalida rada Grada Varaždina obilježila 55 godina

Udruga invalida rada Grada Varaždina u petak je obilježila 55. obljetnicu proslavom u „Štefovoj kleti“ u Gornjoj Dubravi. Događaj je okupio brojne članove udruge, a na početku proslave članove su pozdravili predsjednik udruge Vladimir Detoni i zamjenica pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina Andreja Bobek koja im je tom prilikom čestitala i zaželjela puno uspjeha u budućem radu udruge.

Proslavi su također nazočili Leke Sokolaj, izvršni direktor Hrvatskog saveza udruga invalida rada i Ljubica Božić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Varaždinske županije.

Nakon uvodnog programa slijedilo je druženje i rekreativna natjecanja u pikadu, streljaštvu, visećoj kuglani i nabaci krug.

Udruga invalida rada grada Varaždina djeluje od 1969. godine s ciljem ostvarivanja uvjeta za što kvalitetniji  život invalida rada  i ostalih osoba s invaliditetom te unapređenje društvenog položaja invalida rada, prevenciju nastanka ozljede na radu, zaštitu prava invalida rada i svih osoba s invaliditetom.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Obrazovanje

  Strojarska i prometna škola Varaždin obilježila trideset godina djelovanja

  Prigodnom svečanošću u koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu, Strojarska i prometna škola Varaždin obilježila je 30 godina od osnutka, a svečanost su svojim dolaskom upotpunili zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina Zdravka Grđan, zamjenica županijskog pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Sanja Herceg, sadašnji i bivši zaposlenici te predstavnike ostalih srednjih škola. Nastava za 621 učenika u ovoj školi je organizirana kroz 31 razredno […]

  today27/04/2022 182

  0%